Невинний прощання поцілунок вдарив хлопця в обличчя. Що це викликало. . й

Це Cole. Дивитися на гарному обличчі!

Чи не він досить?!

Коля – душа компанії. Він навчає себе, займається спортом та волонтерською діяльністю, виступає на різних конференціях та є членом студентської чоловічої організації.

Габаритний зображення

Колін. Він отримав дружбу, і вони насправді мають велику пару.

До цього тижня він і друг привітав разом. Після цієї події, як звичайно, вони поцікавилися один одного і побажали один одному гарну ніч.

На жаль, деякі хлопці помітили це і вирішили слідувати Cole, як він прогулявся на свій автомобіль. Він почав душу муфту з вилетами, а потім пробив його на обличчі.

613750 р.

А потім ніч, Замовляти наступне повідомлення:

"Я бачу, що ви сказали мені папку. Я бачу, що ви вдарили мене без причини. Я бачу, що всі ваші самододатки не перешкоджають приймати інших, оскільки вони є. Про нас

Я пишаю, щоб бути впевненим, що я можу дозволити собі любов і бути коханою людиною, я люблю. Я пишаю, щоб мати сім'ю і друзів, які люблять мені шлях я. Я не шкодую. й

Він є переконливим, що Cole мав відвагу писати і представити його на громадськість. Цей лист не пройшов очима користувачів Інтернету. Ця бесіда приєдналася до Lance Bass, колишнього члена групи ’N Sync, який одночасно не боїться зробити гучну заяву про нетрадиційну спрямованість.

Якщо вам необхідно освіжити вашу думку, що є Lance Bass? й

999 р.

Отримав величезну підтримку від знаменитостей з усього світу, Cole і його партнера вирішили надіслати дуже важливе повідомлення до світу.

Любов дійсно найпотужніша сила на землі. Не завжди зрозуміло для кожного з нас. І якщо ми не розуміємо чи приймаємо щось, не залишаємо його іншим особам, щоб бути тим, хто їх не нав’язує на них. Для людей, таких як Cole, я консультую Вам не піддавати свої почуття у громадському житті. Якщо це, навіть якщо неприєднання, любов робить людину щасливою, то хто піклується? Поділитися з друзями

twitter.com/ColeLedford11