Після навчання він мав параліч, власники вирішили позбутися від цього собаки. Але його історія не закінчилося. . й

Коли Зеус ще дуже мало, він почав розвиватися деякі дивні симптоми. Його власники теж плуталися невеликою пухлиною на тілі собаки. Поступово поганий Влад почав прогресувати параліч. А замість того, щоб собака до ветеринарної клініки, де він отримає медичну допомогу, його власники вирішили, що їм не потрібно такого дефектного собаки, і просто погасити погану собаку.

На щастя, Зюс не доведеться довго чекати. Добрих людей з тваринного рятувального центру в Мерлесборо, Іллінойс, знайшов собаку і забрав його в догляд. Вони розуміли, що вони повинні діяти швидко, тому що він не може жити досить довго, щоб знайти сім'ю-вихованців.

Своїм новоприйнятим материком Лінда Кутер, першим взяв Зюс до оксамиту. Лікарі запропонували, що параліч у собакі, швидше за все, викликаний деякими вірусами.

Цеус почав приймати антибіотики і стероїди, і підривна фізична терапія для зміцнення м'язів і збільшення рухливості.

Лінда, як фізичний терапевт, вирішив взяти лікування Цеуса в руки. Все почалося з басейном вправи. У зв'язку з тим, що Зюс не вдалося пересуватися на всіх, Лінда розтягувала і тренувала кінцівки.

Поступово цеус почав плавати самостійно.

З часом це може навіть коливатися на твердій поверхні.

1 999 р.

Коли Зюс нарешті повернувся на ноги, Лінда вирішив з усіх грошей, що випливають у Facebook спільноти для Зуса, щоб купити його інвалідний візок.

І були моменти осені... Але брав Зюс ніколи не давав. Сьогодні собака може легко пересуватися без коляски.

Ось історія Зуса. Після перегляду цього відео я не можу допомогти, але кричав:

Лінда вкрита і виходила до бідного собаки і тепер завдяки їй Зюс повернув можливість самостійно бігти, піднімати сходи, піднятися на автомобіль і дізнатися всі радості життя. Він може навіть вкрасти сендвіч з плити прямо перед вами. Zeus все ще приймає стероїди і проходить фізичну терапія, але це не заважає собаку від задоволення життя. Його нова сім'я може гордо претендувати на те, що це собака другого шансу на життя.

Якщо це сталося, що ваш вихованець хворий, не дайте його, але знайти сміливість і славити її людиною, допомагаючи руку. Ми завжди повинні пам'ятати про те, що ми несемо відповідальність за тих, хто у нас є. Поділіться цим зв'язком з друзями.

www.youtube.com/watch? В=РМ5ФЮ7УКМ4