Погляньте на цей старий джгут. Ви ніколи не забудете, що він робить!

Ви не повинні бути багатими, щоб допомогти людям. Достатньо мати серце золото. У той час як мільйонери вибирають ще одну нову яхту, деякі бідні люди намагаються зробити світ трохи краще. Сьогодні ми розповімо історію одного з них.

Давайте знайоми вас з дідусь, реальне ім'я якого є Добре Дімітров Добрев. 99 років. Щодня старий чоловік проїжджає на величезну дистанцію 25 кілометрів від рідного села до болгарської столиці Софія. Все для благородного призначення.

Dobre Dobrev - носіння ганчі. Він витрачає багато часу на вулицях і просить пасторів за алмами. Але не для себе. й

700149 р.

Ви думаєте, що це просто мангар? Щось! Дідусь Добрий досить зміст з пансіоном 80 євро. Він не просить грошей на себе.

р.

В цілому, Добре Добрев підняв близько 50 000 євро під час свого життя. Важко вірити, але кожен цент він дав вихованцям і храмам Софії! Він просто хоче зробити інші життя трохи краще.

Добрий також часто згадується як «Свято Бейлово» (за місцем народження Добре).

Дітям Орфана, які допомагають Добра, душі не відроджуються в старій людині. Він, здається, заміняє свого діда.

Dobre Dobrev - це виняткова людина. Я хочу, щоб були більше людей у світі!

р.

Природно, Dobre може тримати всі гроші за себе, але цей старий чоловік вибрав інший шлях. Поклоніння тих, хто потребує, є більш важливим для нього, ніж його. Не дивно, що сила не залишає цього чоловіка навіть у такому віці, оскільки він все ще має багато хороших знежирень попереду.

Поділіться історіями цього незвичайного філолога з друзями!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8