Яскрава пам'ять ікони блакитів Joe Cocker Світ втратив легендарний музикант. . й

Вчора, 22 грудня 2014 року, відомий англійський сини і рок музикант Joe Cocker sang його останнього життя пісня. Серце легендарного музиканта припинилася в 70-му році свого життя. У Колорадо, де він нещодавно жив. У червні 2013 року в Лондонському моловарському районі.

За даними британських ЗМІ, Joe Cocker загинув останню ніч. Виявляється, музикант в останні роки відчайдушно воював рак легенів і все ж втратив в боротьбі з цим неспокійним і неспокійним захворюванням.

У співацькому агенту він назвав його "простою" особою і музикантом і зазначив, що "наповнення недійсним, який залишив в нашому серці неможливо." Він не міг уявити своє життя без етапу. Хто не бачив його. «Дуже Кокер був унікальним і тепер просто неможливо заповнювати місце, яке він приймав у серцях», - сказав його агент Баррі Маршалл.

Найяскравіші музиканти на планеті понад сорок років. Зафіксовано 22 студійні альбоми і стали відомими для таких легендарних балад, як "Мій батько Син", "Нехай мій серце", "Ви можете залишити свою капелюх на", "Нехай магія має божевільний", "Нубльєз варення".

р.

Джон Роберт Кокер народився 20 травня 1944 р. в Шеффілді, Англія, на звичайну державну службу. Його батько надав йому другу освіту і дав йому можливість вибрати свій шлях. Іван зробив чітке рішення... Вранці він зігнутий спиною, працюючи в якості газопроводу, а вночі він виступав в кафе і пабах в Шеффілді. Розміщуючи свій костюм на класичний з краваткою або метеликом, аспіруючий музикант пішов на сцені під назвою Vance Arnold і виконав знамениті поп хіти, а також романтичні душі і сині балади. Найкращі номери від свого репертуару були пісні «Що я люблю» і «Георгія на мій розум». Він отримав популярність у 60-х роках завдяки співу пісню Beatles “З маленькою доповіддю”, а також виступу на легендарному рок-фестивалі в Woodstock з групою Grease Band.

У 2007 році кокер отримав орден Британської імперії. Його низький баритон з унікальним способом вистави вважається одним з найвідоміших голосів у світі рок-музики. У збірнику музикантів було багато нагород, в тому числі «Оскар» і «Грамми». У списку «100 найвеличніших співаків історії».

У пам'яті великого музиканта представлений невеликий вибір 8 кращих і найпримітніших пісень і живих виступів легендарного Джое Кокер. Цей номер вважається символом нескінченності. Йое Кокер відійшов, але він залишився назавжди в серцях своїх близьких людей і мільйонів шанувальників.

"З маленькою доповіддю від друзів" від The Beatles

"Мій син Отця".

"Sorry Seems, щоб бути найважчим словом"

"Нехай мій серце"

"Ви так красиві."

"Нубліз Джамаїс"

"Ви можете залишити капелюх на"

"Я приходжу в мир"

Колишній учасник Beatles Ringo Starr оприлюднив притоку до музиканта і сказав: "Добрий, і Бог благословить вас, Джо Кокер."

Команда бажає висловити свою щиру згоду на сім’ю та друзів музиканта, а також всіх, хто також вносить біль цього великого втрати. Відпочинок в миру, Джо Кокер.

за допомогою igenno ru