Ці діти запитали, що любов. Відповіді немає.

Що таке любов? Чи важко відповісти на це питання? Але навіть якщо ми не можемо зробити це, то що про наших дітей? Але, щоб бути чесною, вони знають більше про це, ніж ми робимо.

Психологи провели цікавий експеримент, просять дітей віком від 4 до 8 років відповісти на питання, що любов? Відповіді були дуже несподіваними і дивно глибокими.

Р

Якщо ви не любите, ви ніколи не можете сказати: Але якщо ви зробите, то вам доведеться сказати весь час. Забудь людей.
Джессіка, 8 років

Любов, коли ваш цуценя лікує вашу обличчя, навіть після того, як ви залишив його самостійно.
Марія-Анне, вік 4

Любов є коли мама бачить dad sweaty і брудний і все ще говорить, що він prettier, ніж Роберт Редфорд.
Кріс, 7 років.

Любов, коли ви розповідаєте хлопчика, який вам подобається, і він носить його щодня.
Noel, 7 років

Любов, коли ви поцілуните весь час. А потім, коли ви втомилися поцілунок, ви все ще хочете бути разом і поговорити. Це як мій мама і тато. Коли вони поцілунають один одному, вони виглядають в цілому.
Емілі, 8 років

Любов є коли мій мама робить каву для мого тата і приймає sip до дати йому чашку, щоб переконатися, що він смакує добре.
Денна, 7 років.

Любов - це те, що посміхається, коли ви втомилися.
Територія, вік 4.

Люблю, коли ви йдете, щоб з'їсти і дати когось більшу частину смаженої картоплі, не роблячи їх дарувати нічого в поверненні.
Кріссі, 6 років

Якщо хтось любить тебе, то скаже Ваше ім’я особливим чином. І ви знаєте, що ваше ім'я є безпечною, коли це в роті.
Біллі, 4 роки.

Коли мій бабуся підпорядкований артрит, вона більше не може згинатися і пофарбувати її пальці. І мій дід зробив його на весь час, навіть коли руки отримали артрит. Це любов.
Ребекка, 6 років

Я дивую, де діти так багато мудрості. Вони знають, що ми дорослі не знаємо. Поділіться цими думками з друзями, будь ласка, їх!

за допомогою igenno ru