Цей собака переживає радість, що працює вперше в його житті. Все завдяки новому протезуванню 3D!

Ви можете подумати, що Дербі не є повним собакою. Але це тільки тому, що ви не бачили цього життя в житті.

«Це завжди найяскравіший і найперспективніший собака я знаю», - розповідає про те, що господиня Дербі, Шеррі Портанова. Але перед Дербі зустрів Шеррі, він зробив дійсно погано.

Дербі народився з підdeveloped forelimbs. Незважаючи на те, що він був здоровим собакою, ця невелика відмінність перешкоджала йому від життя повноцінного життя. Його минулі власники вирішили позбутися від собаки і дав йому одне з місцевих притулків. На щастя, він не чекав нових власників. Як зробити своє життя ще краще.

Ця назва чоловіка була Tara Anderson. Tara - директор великої поліграфічної компанії 3D. Коли вона почула історію Дербі, вона знав, що вона повинна зробити її частиною в його відновленні і дати собаку другий шанс на життя.

Як тільки Tara укрите Дербі, вона відразу ж купила коляску для собаки, щоб вільно переміщатися. І сталося, щоб співробітники своєї компанії могли зробити щось краще для Дербі.

239582

Команда компанії, що складається з професіоналів, почала розробляти набір протезів, які можуть замінити неробочі кінцівки собаки. Дизайнерам, які повністю відповідають фізиці цього собаки.

Але крім того, Дербі отримав ще одну щасливу новину: нова любляча родина бажала взяти його. Він буде щасливою собакою у світі!

р.

І нарешті прийшов на день, коли Дербі мав можливість спробувати свої нові протези і випробувати незрівнянну радість, що працює вперше в житті.

«Чим не можна вводити в слова, які ми відчували, коли ми вперше побачили його, що бігли на нові ноги. Собака була щаслива, тому що вона може працювати і ми щасливі з нею, Шеррі говорить.

З того, як Дербі отримав повну свободу руху, він може ледь бути зупинений! Дивитися на найщасливіших собак в світі!

Я не можу навіть уявити, як минулі власники могли відкинути це диво! На щастя були люди, які не байдужі долі цього милого собаки. Це добре, що закінчується. Скажіть це надихаючи історію для ваших друзів.

www.youtube.com/watch? v=uRmoowIN8аYY