11 незвичайних поломок відносин, після чого ви навряд чи хочете «зановити друзів»

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. На жаль, все не завжди вичерпає шлях, який ми хотіли б: любов проходить, рожеві окуляри падають, і наша пристрасть раптом має цілий набір недоліків, які ми не будемо переносити більше.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Відразу є бажання його брати участь і робити це в якомусь неординарному режимі. Деякі люди особливо актуальні в цьому плані. Сьогодні ми покажемо вам деякі з їх створення.

1,1 км Ці поцілунки і серця виглядають чоловічими.

2. "Привіт, Стівен.
Чистий Я маю свою увагу на хвилину?
Я знаю все про її, ви брудні, означають, безсмертні, несправжливі, приступні кисті щита. Все на фотокамері.
Ваш (майже) екзамен,
Емілі.
П. С.: Я оплачую за цей рахунок з грошима від нашого загального банківського рахунку.

3. У Орієнтовна покус.

4. У Немає нічого, щоб бути приступним.

5. Умань Це логічний висновок.

777164 р.

6. Жнівень О, що ас. .

7. Про нас «Це над нами».

, Україна

8. У Я не думаю, що вона хоче «здивитись друзів». й

9. Навігація "Стой Фрасер, ви закинулися обох ваших подруг."

Oops. Погана удача. й

10. Збережено погано.

11. Ми розбиваємо і кожен повинен знати про це.

Життя дуже коротке, щоб люди, які не мають права на вас, або хто не надто лояльний до вас. Тому краще звільнити час і йти до нового життя. І якщо ви дійсно боляче - маленька нешкідлива помста ще не буде зайвою.

Поділіться цим повідомленням з друзями, можливо, одним з них є спадкування перед відповідальним рішенням.

за допомогою igenno ru