459
Дуже важлива деталь, яку ви гарантовано не помітили перед будинком.
Стародавній і хороший американський живопис «Домашній альон» з Макауле Кулькіном навіть в пострадянських країнах давно став символом Нового року і Різдво. Кожен з нас дивився десятки або навіть сотні тисяч разів. Здавалося б, що ви вже знаєте кожен рядок і кожен рух акторів на серці. Але це не було! Ось одна річ, яку ви напевно захочете. Користувач Reddit нещодавно помітив це.
Пам'ятайте про початок? Кевін випадково заливає Кока-Кола над столом на вечерю і розповідає матері, яка хоче бути самотніми.
499 р.
Фото: Імгур
Вся сім'я очищає від нього. . й
Кевін випадково викидає свій квиток на літак.
Тепер зрозуміло, чому сім'я Кевіна ніколи не помітила свого сина, що залишився вдома.
Це так просто! Як я не помітив це перед? Я ніколи не втомився від перегляду цього фільму, тому я буду дивитися його знову. Розкажіть своїх друзів про цей цікавий факт від відомого фільму.
за допомогою igenno ru
Пам'ятайте про початок? Кевін випадково заливає Кока-Кола над столом на вечерю і розповідає матері, яка хоче бути самотніми.
499 р.
Фото: Імгур
Вся сім'я очищає від нього. . й
Кевін випадково викидає свій квиток на літак.
Тепер зрозуміло, чому сім'я Кевіна ніколи не помітила свого сина, що залишився вдома.
Це так просто! Як я не помітив це перед? Я ніколи не втомився від перегляду цього фільму, тому я буду дивитися його знову. Розкажіть своїх друзів про цей цікавий факт від відомого фільму.
за допомогою igenno ru
Вона вчинила крадіжку ... Але це поліцейський налаштовує приклад для всіх, щоб зробити в таких ситуаціях.
Власником цього собаки був відхилений від швидкої допомоги. Що відбулося поруч ніщо, але захоплення!