Все тут було придбано і продано! Ви не знали про красу стор.

Не секрет, що основні критерії найвідоміших конкурсів краси є товщиною гаманця конкретної краси. На гроші багатих любителів конкурсантів проводяться такі змагання. Такі змагання часто перетворюються в справжній театр абсурду. Це гра з правилами, які ніхто не дивиться. Все тут, як кажуть, купили і продаються.

Не варто йти далеко... Згадуємо, наприклад, цирк, який відбувся на конкурсі «Боти Росії» у листопаді 2014 року, коли замість переможця Тетяна Бейтова, батьки яких живуть в селі в Курганській області і працюють як звичайний драйвер і медсестра, певна Марина Чудакова пішла на чемпіонат світу «Міс Землі», який відбувся в Сполучених Штатах. Це так дивний, ви не можете сказати нічого!

Часом, що виникає в таких змаганнях, є його обмеження. Цього року на конкурсі «Мерс. Світ» з Білорусі, який, як виявилося, не має білоруського паспорта, вона навіть не має елементарної ідеї історії, митниці та культури цієї країни. Тим не менш, це «брісант» з її красою і ерудицією, дівчина якось навіть зуміла отримати звання «Мерс. Світ». Олексійчик, здається, що вона не знає, як вона отримала тут на всіх: «Я просто сказав друзям, що є конкурс і що вони шукають претендента з Білорусі, я сказав, що звичайно, я взяв участь в конкурсі з великим задоволенням...» Питання про те, наскільки впливовим є людина, яка купила Марина, перемога в цьому конкурсі, оскільки він навіть не має проблем, що впливають на перебіг подій на глобальному масштабі.

Р

Відповідь на це питання просто. Вплив майстрів цього світу вимірюється в звичайних агрегатах. Закони, які застосовуються навіть у найбільш авторитетних змаганнях, такі як закони товарно-грошима. Таку коронку «Мрс. Росія» Юлія Забожанська, як кажуть злашні мови, набуті лише 12 мільйонів рублів.

Після таких не дуже комфортних прикладів слово «конкурс» сприймається як еквівалент слова «корупція». Якщо раніше несправжливі результати змагань, викликаних виходом, зараз, на жаль, такі ринкові відносини розглядаються закономірністю. Де відбувається світ? Якщо ви не хочете грати за неписаними правилами, розкажіть цю шокову правду друзям.

за допомогою igenno ru