18 товарів з 90-х, які всі пам'ятають Не кажіть мені, що ви не пробували!

Ностальгія приємна, яскраві спогади з невеликим відтінком сумності про те, що колись був. Тим не менш, у зв'язку з цим постом, мабуть, добре, що більшість цих речей більше не доступні для нас: Бог знає, скільки ароматів, барвників, всіляких сортів «e» і чогось. Так, ми будемо говорити про зовнішні продукти, які затопили в наші країни в 90-ті роки.

1,1 км Цей cookie є найкращою рекламною. Ви чекали життєрадісного ковбойка з неадекватним кіньм,

2,2 км Повністю овочевий маргарин "Рама" можна придбати на ринках і зараз, але він вже не популярний. За смаком поганий.

3. У Вафлі з дещо ідіотичним іменем «Корн» багато впало за смаком. Занадто погано вони були настільки малими.

4. У Якщо ви не з'їдете сушені банани, опустіть все і запустіть до найближчого супермаркету! Це смачний, але він прилипає до зубів.

5. «Центр Шок» – один з перших шоків дитинства. Чи пам'ятаєте відчуття отримання на ядро?

р.

6. "І Сергій теж." Немає нічого додавати.

49117310

7. Про нас Чарівні груди з молоткового способу/Lego залишились незадовільним скарбом для багатьох. На щастя, як бар, так і дизайнер може бути придбаний окремо.

р.

8. У Що про теплу гумку? Це культ. І в курсі були чорні і білі фото фантазії.

9. «Лав Іс...» навіть моя мама любила для оригінальних обгортань. І вони чудово смакують. Блок цих ясен є великим і завжди актуальним подарунком для дня Валентина.

10. Gum з Дональдом, як правило, належить до категорії «для найменших». Найпопулярніші чоловіки. . й

11. Вони віддали перевагу Турбо, але Бомбо теж буде.

12. Герой лайнерів Tipitip, як дитина викликала тривожну тривогу про його орієнтацію (хоча, скільки нас в той час знав, що це було?) і завжди говорили турецьким, але все ж, його видатний ніс забезпечує стабільну популярність цієї гумки.

13.00 р. Я завжди думав, що я був щасливим: у мене була плоска пластикова фігурка бомера. І я дізнався, що майже всі мали їх. Але бульбашки були дійсно феноменальними!

14. О, наклейки dinosaur були здорово! Погано всім не було З віком ви зрозуміли, що це не існує в природі, але виробники ясен це було купити його. . й

15.00 р. Коли я вперше купив Stimorol, продавець, скориставшись моїм недосвідченим і ніжним віком, засмагав мене найпросвіжіші, які довгий час перемагали бажання взяти його знову. Потім, до речі, виявилося, що плоди дуже нічого не було, а смак тривали довше, ніж у сучасної гумки. А оголошення, звичайно, Stimorol був прохолодним.

16.00 р. Слогани з рекламних оголошень дивилися в котирування. «Invite» – це найяскравіше підтвердження цього. І "Юпі" деякі люди їдуть так, як. Я ще не знаю, якщо це пов'язане з моїм 7-го класу рубель.

р.

17.00 р. Не потрібно було п'яти на точку, де Rasputin вигрітий з етикетки. Він зробив його з невідкритою пляшкою. Хороший рух публічності.

18 років Довган - це людина-машина, яка виготовила все. Я не знаю про горілку, але його хліб був смачним.

Можливо, багато навіть мали обгортання ясен, і хтось збирав пачки сигарет або банок пива. Ці речі були скарбами в нашому дитинстві, і тепер принесуть посмішку і приємне тепло всередині. По суті, більшість з них може викликати хворобу. Але це наше минуле з нами назавжди.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное