487
Що нового року він перетворює собаку в чудові тварини. В результаті милий!
Брістоль фотограф Петро Торпе – це чудова традиція протягом 20 років поспіль. Цей творчий хлопець щорічно створює серію святкових карток на Новий рік і Різдво, де головна модель у образі різних тварин є вірним другом – Руководитель. Петро почав цю традицію в 90-ті роки з собакою Пато. Після того, як Paddy пішов, він вирішив продовжити цей проект з Raggle.
Багато фотографів використовують фотошоп для створення екстраваганзи, але Пітер використовує тільки домашні костюми та інші реальні пропси для створення гумористичних установок. Коли фото готове, Торпе зазвичай відправляє їх як святкові картки до своєї сім'ї і друзів.
Камель, 2006
р.
Донецьк, 2007
Туреччина, 2009
овець, 2010
Пінгвін, 2011
Скроудж, 2012
Птахи, 2013
Моус, 2014
Що відбувається за лаштунками. . й
Чудові листівки - око радує і друзі приємно! Добре, Raggl повинен побажати тільки гарне здоров'я і витривалість. Я шукаю на 2015 рік фото! Я дивлюся в тому, що цей милий собака буде виглядати до нас в цей час? Показати ці смішні картки для ваших друзів!
JavaScript licenses API Веб-сайт
Багато фотографів використовують фотошоп для створення екстраваганзи, але Пітер використовує тільки домашні костюми та інші реальні пропси для створення гумористичних установок. Коли фото готове, Торпе зазвичай відправляє їх як святкові картки до своєї сім'ї і друзів.
Камель, 2006
р.
Донецьк, 2007
Туреччина, 2009
овець, 2010
Пінгвін, 2011
Скроудж, 2012
Птахи, 2013
Моус, 2014
Що відбувається за лаштунками. . й
Чудові листівки - око радує і друзі приємно! Добре, Raggl повинен побажати тільки гарне здоров'я і витривалість. Я шукаю на 2015 рік фото! Я дивлюся в тому, що цей милий собака буде виглядати до нас в цей час? Показати ці смішні картки для ваших друзів!
JavaScript licenses API Веб-сайт
Найяскравіша мова СРСР: 25 гострих, але дуже справжні котирування Фаини Раневської.
У 1830 році з’являвся на диво.