Найяскравіша мова СРСР: 25 гострих, але дуже справжні котирування Фаини Раневської.

Файна Раневська – чудова акторка театру та кіно, яка сучасні журналісти називають «одним з найбільших російських акторів ХХ століття» та «королевою фону».

Фаіна Георгіївна – це тепло любляча громадськістю не тільки для її акторської майстерності, але й для виписок, які вже стали крилами. Сьогодні ми підготували добірку найяскравіших з них.

1,1 км

Найяскравіша мова СРСР: 25 гострих, але дуже справжні котирування Фаини Раневської.

2,2 км Ви можете сказати, що ви хочете про мене. Ви коли-небудь зустрілися з кішка, яка піклується про це?

3. У Друга половина знаходиться в мозку, і таблетки. І я був спочатку цілим.

4. У Я люблю яйця: я брав участь, але я не можу.

5. Умань Сім'я замінить все для вас, тому ретельно розгляньте, чи створити його, зважити значення... що важливо для вас, ніж всі або сім'ї?

6. Жнівень

7. Про нас Чоловіки звертають більше уваги до красивих жінок, ніж смарт. І це очевидно, тому що є менше сліпих чоловіків, ніж приступні.

8. У Життя коротке і не варто витрачати на дієти, на пасіді і стиглі чоловіки і на поганому настрої.

9. Навігація Ми, що жінки тільки потрібні гроші були придумані чоловікам, які не мають грошей. . й

10. Якщо чоловік зробив зло, дайте йому цукерку, він злий до вас, ви даєте йому цукерки. І це до тих пір, поки це розвивається цукровий діабет.

11.

12. Здоров'я, коли у вас є біль в будь-який день.

13.00 р. Головне - жити життя, а не йти по кутах пам'яті.

14. Красиві люди ситі, теж.

15.00 р. Talent – це самодостатня та екструзійна незадоволеність власними та вашими недоліками, які я ніколи не бачив в медіаккріті.

16.00 р.

17.00 р. Якщо ви очікуєте когось, щоб прийняти вас, як ви, ви є мереживним холостям. Тому, як правило, «як це» - це сумний погляд. Змінити, ви заблокували. Робота на себе. Або помирати самостійно.

18 років Краще бути хорошою людиною, що одягається, ніж тихий, виосвічений істота.

19.00 р. На думку інших, передбачено спокійне і щасливе життя.

20. Під найкрасивішим півень хвіст є найпоширенішими курячими асами. Так менше стежок, ніжників.

21.

22. Лесбіянс, гомосексуальність, мазохізм, садизм не переверсії. Є тільки два переверсії: поле хокею і крижаним балетом.

23. Багато людей скаржаться на їх зовнішній вигляд, і ніхто не скаржаться на свої мозок.

24. Жінки вмирають пізніше, ніж чоловіки, тому що вони завжди пізно. . й

25. Ви знаєте, що все моє життя я боїться добрих людей, особливо жінок. Ви не знаєте, як поспілкуватися з ними, щоб ви не отримали свого рівня.

Природно, різкість і саркасна виписка Фаїни Раневської не сподобається всім. Але в її словах є глибокий життєвий досвід і критичний підхід до всього, що відбувається. Ця жінка не знаю, як розтопити і завжди прямо висловила свою думку. Ось чому вони люблять її.

за допомогою igenno ru