Ви не вірите, але люди живуть там! -67 °C в січні - найхолодніший село у світі.

Якщо ви думаєте, що взимку вже приїжджає до вашого міста, то фото з Оймякона – найхолодніший село на Землі – змінить ваш розум. З записаною температурою -67.7° в 1933 році і середньою кімнатною температурою -50°, це село найхолодніші безперервно забиті поселення в світі. Нова Зеландія фотограф Амос Чапп вирішив виїхати з Якутського (найхолодніший великий місто) за пару днів в Оймакон для захоплення побуту місцевих жителів з об'єктивом камери.

«Я зносила тонкі брюки, коли я вийшов назовні -47°. Я пам'ятаю відчуття холоду, що лікує ноги. Ще одним сюрпризом було те, що іноді мій слина замерзає в голки, які б дрочити губи. Фотограф зауважив, що найважчим був не холодний, але той факт, що кільця зумів і фокус його камери миттєво заморожують в холоді.

Центральний ринок Якутської є повним м'ясом і рибою, при цьому зерно не ростуть.

Дорога кісток – єдиний шлях до Оймякона. Час поїздки з Якутськ - 2 дні.

Знак при вході читає: «Ом'якон, поле холоду».

Жінка прогулялася заморожений будинок в центрі села.

Потовщене пальто прогрівають ці собаки.

Більшість унітазів розташовуються у дворі, тому що заморожені землі листя немає місця для каналізації.

Місцевий фермер зберігає свої корови теплою, зафіксувавши їх в цьому кришці.

р.

р.

476733р.

Єдиний магазин в м. Ом'якон надає мешканцям все необхідне.

Автомобілі можуть бути розміщені тільки в опалювальних гаражах. Вони, які залишаються поза, повинні працювати, інакше вони просто не починаються вранці.

Вугільна котельня дає мешканцям теплоти.

р.

Як бачимо, люди можуть адаптуватися до будь-яких погодних умов. Взявши фотографії жителів Оймякона, вони досить задоволені життям. До речі, Oymyakon є найпопулярнішим туристичним місцем. Багато людей оплачують гроші, щоб перевірити себе і спробувати жити в таких умовах на тиждень або два. Чи знаєте ви?

www.amoschapplephoto.com/