965
На перший погляд вона виглядає як дитяча локшина. Поставте циліндр і диво буває!
На перший погляд ці картини схожі на малюнки 3-річної дитини, але якщо ви кладете дзеркальний циліндр - як ці прості абстрактні полотна перетворюються на реальні тривимірні твори мистецтва.
Це анаморфне мистецтво, в якому художники свідомо спотворюють свої малюнки і, в певних умовах ці картини раптово перетворюються в чітке зображення 3D. Анаморфічне мистецтво, що виникла в Китаї, і було дуже популярним в Італії під час Ренесансу. Ця незвичайна техніка малювання була навіть використана блискучим Леонардо Да Вінчі.
Ми пропонуємо Вам унікальну можливість ознайомитися з найкращими роботами сучасних представників анаморфного мистецтва.
Вільям Кентрідж і Істван Орос
Lisa Mallinson і Істван Орос
Істван Орос
Вільям Кентрідж
Р
Істван Орос
Вера Бугатті
Істван Орос
Мирна Гофман
Мирна Гофман
Антоніо Соаре
, Україна
Істван Орос
Істван Орос
Істван Орос
Rex Молодий.
Отар Сінг Вірди
р.
Вільям Кентрідж
Вільям Кентрідж
Джонти Хурвіц
Джонти Хурвіц
Істван Орос
Лорі Фоссум.
Істван Орос
Я не можу уявити, що це буде! Це мистецтво вимагає уваги і точних обчислень. Одна помилка і всі малюнки можна викинути. Подаруйте своїм друзям ці прекрасні твори – дайте їм насолоджуватися роботами сучасних митців.
за допомогою igenno ru
Це анаморфне мистецтво, в якому художники свідомо спотворюють свої малюнки і, в певних умовах ці картини раптово перетворюються в чітке зображення 3D. Анаморфічне мистецтво, що виникла в Китаї, і було дуже популярним в Італії під час Ренесансу. Ця незвичайна техніка малювання була навіть використана блискучим Леонардо Да Вінчі.
Ми пропонуємо Вам унікальну можливість ознайомитися з найкращими роботами сучасних представників анаморфного мистецтва.
Вільям Кентрідж і Істван Орос
Lisa Mallinson і Істван Орос
Істван Орос
Вільям Кентрідж
Р
Істван Орос
Вера Бугатті
Істван Орос
Мирна Гофман
Мирна Гофман
Антоніо Соаре
, Україна
Істван Орос
Істван Орос
Істван Орос
Rex Молодий.
Отар Сінг Вірди
р.
Вільям Кентрідж
Вільям Кентрідж
Джонти Хурвіц
Джонти Хурвіц
Істван Орос
Лорі Фоссум.
Істван Орос
Я не можу уявити, що це буде! Це мистецтво вимагає уваги і точних обчислень. Одна помилка і всі малюнки можна викинути. Подаруйте своїм друзям ці прекрасні твори – дайте їм насолоджуватися роботами сучасних митців.
за допомогою igenno ru
Що почався як рутальні розваги на фотостудії закінчилися величезним сюрпризом!
Немає, це не 2 різних людей, які сплять на одному ліжку. Це не те, що ви думаєте, це. . й