975
На перший погляд вона виглядає як дитяча локшина. Поставте циліндр і диво буває!
На перший погляд ці картини схожі на малюнки 3-річної дитини, але якщо ви кладете дзеркальний циліндр - як ці прості абстрактні полотна перетворюються на реальні тривимірні твори мистецтва.
Це анаморфне мистецтво, в якому художники свідомо спотворюють свої малюнки і, в певних умовах ці картини раптово перетворюються в чітке зображення 3D. Анаморфічне мистецтво, що виникла в Китаї, і було дуже популярним в Італії під час Ренесансу. Ця незвичайна техніка малювання була навіть використана блискучим Леонардо Да Вінчі.
Ми пропонуємо Вам унікальну можливість ознайомитися з найкращими роботами сучасних представників анаморфного мистецтва.
Вільям Кентрідж і Істван Орос
Lisa Mallinson і Істван Орос
Істван Орос
Вільям Кентрідж
Р
Істван Орос
Вера Бугатті
Істван Орос
Мирна Гофман
Мирна Гофман
Антоніо Соаре
, Україна
Істван Орос
Істван Орос
Істван Орос
Rex Молодий.
Отар Сінг Вірди
р.
Вільям Кентрідж
Вільям Кентрідж
Джонти Хурвіц
Джонти Хурвіц
Істван Орос
Лорі Фоссум.
Істван Орос
Я не можу уявити, що це буде! Це мистецтво вимагає уваги і точних обчислень. Одна помилка і всі малюнки можна викинути. Подаруйте своїм друзям ці прекрасні твори – дайте їм насолоджуватися роботами сучасних митців.
за допомогою igenno ru
Це анаморфне мистецтво, в якому художники свідомо спотворюють свої малюнки і, в певних умовах ці картини раптово перетворюються в чітке зображення 3D. Анаморфічне мистецтво, що виникла в Китаї, і було дуже популярним в Італії під час Ренесансу. Ця незвичайна техніка малювання була навіть використана блискучим Леонардо Да Вінчі.
Ми пропонуємо Вам унікальну можливість ознайомитися з найкращими роботами сучасних представників анаморфного мистецтва.
Вільям Кентрідж і Істван Орос

Lisa Mallinson і Істван Орос

Істван Орос

Вільям Кентрідж

Істван Орос

Вера Бугатті

Істван Орос

Мирна Гофман

Мирна Гофман

Антоніо Соаре

Істван Орос

Істван Орос

Істван Орос

Rex Молодий.

Отар Сінг Вірди

Вільям Кентрідж

Вільям Кентрідж

Джонти Хурвіц

Джонти Хурвіц

Істван Орос

Лорі Фоссум.

Істван Орос

Я не можу уявити, що це буде! Це мистецтво вимагає уваги і точних обчислень. Одна помилка і всі малюнки можна викинути. Подаруйте своїм друзям ці прекрасні твори – дайте їм насолоджуватися роботами сучасних митців.
за допомогою igenno ru
Що почався як рутальні розваги на фотостудії закінчилися величезним сюрпризом!
Немає, це не 2 різних людей, які сплять на одному ліжку. Це не те, що ви думаєте, це. . й