Дівчина в магазині називається її товстою коровою. Але ця жінка відповіла!

Це моє особисте звернення до худої дівчини я зустрівся з магазином гранати в Міноті, Північній Дакоті:

«Я припустимо, що пам'ятаю мене. Це мене, 100-паратний червоний коров від відділу локацій, який, здається, має просто витриманий з ліжка.

Так само, як ви, Я купила овочі на вечерю. Я шукав список покупок на моєму телефоні, щоб переконатися, що я купив все з списку. Я теж був веселим повідомленням від моєї дочки - і я сміхався. Я майже відразу помітив вас, коли ви підійшов мене з вашим другом. Я дуже любила штани йога. Я збираюся купити один з тих, що теж.

Ви, ймовірно, подумав, що якщо я введіть на мій телефон, я не помітив, що йде навколо мене. Ви були неправильні: Я почув все чудово. У мене є особливий талант: Я можу ввести повідомлення і почути всі образи, які літати на мене. Це так, щоб говорити, моя суперпотужність.

Так я зміг почути все, що ви сказали про мене. Ви сказали, що ваш друг ви відчували себе, щоб бути настільки великим. Але чому, давайте мені запитати вас, ви відчуєте себе

Ви сказали, що це було смішно бачити людей, як я купити власні овочі для зміни. Ви також сказали, що я не подбаю про своє здоров’я. Не заперечуйте, - чую все, що ви сказали хлопця з спортивною фігурою. Ви сміхалися на мене і розкинулися на мене, кажучи, що я повинен подивитися на себе в дзеркалі, перш ніж я вийшов поза.

Не важливо... Але я можу уявити, що ви сказали, якщо ви побачили мене 7 місяців тому, коли я зважився близько 135 кілограмів. Але уявіть, навіть коли я зважав 135 кілограмів, я зробив велику роботу з моїми 4 дітьми, ходячи з ними і, щоб розповісти правду, я любив себе навіть так. Але я захоплюся овочами і купила себе дзеркалом. Ось як я звик.

Я хотів поліпшити здоров'я і зробив це. Тепер я на строгій дієті, і всі я їсть прямо зараз овочі і м'ясо. У період таких радикальних змін я мав змінити майже весь гардероб - все одяг просто вішали на мене. Немає, я не хочу ідеального фігури, я хочу відчувати себе комфортно в моєму тілі. Так само, як ви, я люблю спорт щодня. І коли ви вперше побачили мене, я був просто назад від навчання.

Ви не повинні турбуватися про людей навколо вас. Ви не знаєте про своє життя. Чому, покажіть мені, ви повинні відчувати себе шкода для мене? Я зважаю більше, ніж ви? Або тому що у вас є ці красиві йога штани? Довірте мене, все це нічого не в житті.

Я знаю, що я міг почути все. Я навіть подивився на вас, коли ви говорили про дзеркало. Я відчуваю себе шкода для хлопця, який був з вами. Він здавалося б, щоб попадати землю з хустом. Я посміхнувся, як він дивився на мене і тихо сказав: "Соррі, заради Божої."

Хоча, щоб бути чесним, я був вирощений вашими суворими коментарями, щастя, ви ніколи не зуміли мене завдати шкоди.

Ви просто нагадували мене, що справжня краса приходить в межах. Довіряю мене, це не буде довго, перш ніж я так само, як ви стоячи на йога штани поруч з 100-парною жінкою. Але ви знаєте, я просто посміхатися і сказати hello до неї.

Я не хочу, щоб ви були Я хочу, щоб ви всі найкращі, дійсно. І я вірю, що один день ми знову зустрінемося. Мапа Я буду носити такі ж фантазії йоги, як ви. Але наступного разу я запитаю вас, щоб тримати вашу думку самі.

З повагою, Джой.

Кожного разу ви намагаєтеся судити когось, намагайтеся стояти в туфлі і уявіть, що призвело їх до цієї ситуації або ситуації. Як ви не знаєте, що ви не знаєте? В будь-який момент ви також можете згадувати вічній правді: не судити, ви повинні судити, для того, щоб на місці людини ви судите, в будь-який момент ви також можете. Поділіться цим листом жінки з друзями.

English, Українська, Français...