420
Якщо ви думаєте, що є звичайні предмети на цьому столі, ви помилилися! Ці ілюзії переносять мозок. й
Часто вони не здаються на перший погляд. Митець, відомий під псевдонімом Брусспуп, ще раз довели це. Як легко сприймати людське сприйняття!
На першому погляді відео-показаний робочий стіл з деякими предметами на ньому. Але коли починають рухатися, то відбувається, що мозок людини відмовляється сприймати адекватно. Перший раз я дивився це відео, мій мозок майже вибухнув!
Немає, це не про комп'ютерну графіку. Митець створює неймовірні оптичні ілюзії, сутність яких важко розкрити навіть найнадійніших глядачів. Ви знаєте, що секрет?
www.youtube.com/watch? v=tBNHPk-Lnkk
На першому погляді відео-показаний робочий стіл з деякими предметами на ньому. Але коли починають рухатися, то відбувається, що мозок людини відмовляється сприймати адекватно. Перший раз я дивився це відео, мій мозок майже вибухнув!
Немає, це не про комп'ютерну графіку. Митець створює неймовірні оптичні ілюзії, сутність яких важко розкрити навіть найнадійніших глядачів. Ви знаєте, що секрет?
www.youtube.com/watch? v=tBNHPk-Lnkk
Найцінніший скарб у світі є родиною. І ці 19 фотографії є кращим доказом цього!
Я не можу вірити, що поліція виявлена в багажнику цього автомобіля під час пошуку!