337
9 місяців всього 1 хвилину! Креативний повільний рух фотографії про всі захоплення вагітності.
Кожен з батьків повинен знайти гідну відповідь на сумнів своєї дитини про те, як він народився. Не потрібно розповідати дитину докладно про дозатори та тичинки та інші біологічні процеси, пов’язані з періодом вагітності.
Цей творчий мама мав велику ідею. Вона монтувала відео, що в захоплюючій формі може пояснити малюкові секрет його народження. Для отримання більш детальної інформації, почекайте більше відповідного часу.
Ця мама захопила камеру всі шармії 9 місяців вагітності і народження дитини. Що вона була дивною!
Я не можу уявити, як це було краще. Зауважте! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
www.youtube.com/watch? v=tpw88EuFzqg
Цей творчий мама мав велику ідею. Вона монтувала відео, що в захоплюючій формі може пояснити малюкові секрет його народження. Для отримання більш детальної інформації, почекайте більше відповідного часу.
Ця мама захопила камеру всі шармії 9 місяців вагітності і народження дитини. Що вона була дивною!
Я не можу уявити, як це було краще. Зауважте! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
www.youtube.com/watch? v=tpw88EuFzqg
Тисячі мишей і пінг-понгових куль створили унікальний видовище. Ви рідко бачите, що!
Вона не знімала свої контактні лінзи протягом 6 місяців. Тексти пісень, а це означає: Шлях її очей зараз є нічним!