Погляд з тероризмом! Художники з усього світу відповіли на святі події в редакційному відділі Чарлі Гебдо.

Весь світ був ангітований після страшної події в Парижі. 7 січня в офісі французьких сатиричних щотижневиків Чарлі Гебдо в центральній Парижі та почали зйомки. У результаті жорстокої маси померли 10 співробітників журналу і 2 поліцейських.

За даними медіа, причина цього страшного акта досить проста: раніше французька сатирична щотижня опублікована карикатура Профет Мухаммад, а отже, нападники вирішили помстати на редакторах для такої антетики.

На сьогоднішній день вся світова мисливці за загиблих митців та митців з усього світу висловлюють свій протест проти насильства та терору. Ці мультфільми були пофарбовані протягом годин жахливого інциденту. Вони мають дуже глибоку сутність!

"Дуже зробив перший!"

Фото: Твіттера Давида

Не перший раз. . й

18454

Фото: Twitter by Ruben L. Oppenheimer

"Чарлі мені."

Фото: Твіттер Жан Джульєн

Дуки завжди літають над пістолетом. (Француженка, «дуки» також означає газети.)

Фото: Твіттер - Boulet

Мохаммед відчував помста.

Веб-сайт: www.joep Bertrams

З дна серця Чарлі Гебо.

р.

Фото: Twitter - Plantu

"Не терор!"

Фото: Твіттер Neelabh Banerjee

"Січень 7, 2015."

Фото: Твіттер-Сечерес

Немає слів. й

Веб-сайт: http://www.facebook.com

Важкий напад на кабінет Чарлі Гебдо.

Фото: Твіттер - JM:o

Не існує меж. й

Фото: Твіттера Карлос Латуфф

«Для мене журналіст, сьогодні я малю для Чарлі Гебо. й

Фото: Твіттер - Мартін Відберг

"Дуже зробив перший!"

Фото: Instagram - Rafael Mantesso

Взяти вашу зброю, товари!

р.

Фото: Твіттера Франциско

У пресі немає свободи.

р.

Фото: Twitter - Tomi Ungerer

Загинув боротьбу за свободу слова.

Фото: Твіттер - Nono

"Харлі мені."

Фото: Твіттер - Магус Шав

Вчора, сьогодні, завтра.

Фото: Instagram - Банки

Редакційна колегія з усіма бійцями для свободи слова, мистецтва та експресії. 7 січня опиниться в історії, як і ще один акт насильства проти тих, хто, незважаючи на всі обставини, завжди висловить їх думки відкрито.

Погляд з тероризмом! Погляд з жорстокістю! Чи можливо, що останні люди коли-небудь оплатити їх створення.

за допомогою igenno ru