681
Ось як ви граєте з дітьми! Не пропустіть цих батьків. . й
Батьки є кращими в світі і люблять нас більше, ніж будь-який інший. Ми часто не цінуємо це і піклуємося про надмірну опіку. Не дивлячись на те, що батьки намагаються полегшити життя своїх дітей, навіть в дивних способах. Що ви побачите нижче - це жарти батьків над дітьми, які здаються трохи дивним і іноді диким, але все ж, leitmotif в них є батьківською любов'ю і турботою.
1,1 км Не пропустіть цей тато!
2,2 км Що хороша людина!
3. У Ви повинні прочитати класику.
4. У Моя мама дала мені це і сказав мені, що це тільки скло, я можу пити спирт з університету.
5. Умань «Я прийшов додому пізно вночі і побачив це. Тексти пісень, а це означає: Моє серце майже припинилося! Я послухав мій батько жарти. . ?
"Це має зупинитися!"
6. "Я радий, що ви були кращими сперматозими".
7. Про нас Я думаю, що цей тато трохи перезаражається. . й
8. У Ці батьки виступають сценами від відомих фільмів з дітьми в головній ролі.
9. Навігація Іноді краще відмовитися. . й
10. «Зона відпочинку батьків.»
11. Дад копіює свого сина.
12. Щоправда, чому вологий прямо зараз?
13.00 р. Цей тато приймає дітей на шляху з Photoshop.
14. Велика сім'я фото!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не часто жартуйте, як вони роблять в цих фотографіях, але коли це відбувається, це подія. Як зробити ваші батьки весело?
за допомогою igenno ru
1,1 км Не пропустіть цей тато!
2,2 км Що хороша людина!
3. У Ви повинні прочитати класику.
4. У Моя мама дала мені це і сказав мені, що це тільки скло, я можу пити спирт з університету.
5. Умань «Я прийшов додому пізно вночі і побачив це. Тексти пісень, а це означає: Моє серце майже припинилося! Я послухав мій батько жарти. . ?
"Це має зупинитися!"
6. "Я радий, що ви були кращими сперматозими".
7. Про нас Я думаю, що цей тато трохи перезаражається. . й
8. У Ці батьки виступають сценами від відомих фільмів з дітьми в головній ролі.
9. Навігація Іноді краще відмовитися. . й
10. «Зона відпочинку батьків.»
11. Дад копіює свого сина.
12. Щоправда, чому вологий прямо зараз?
13.00 р. Цей тато приймає дітей на шляху з Photoshop.
14. Велика сім'я фото!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не часто жартуйте, як вони роблять в цих фотографіях, але коли це відбувається, це подія. Як зробити ваші батьки весело?
за допомогою igenno ru
Моя дідусь пішла в ювелірний магазин. Але ніхто не очікував такий акт!
Цей апарат врятував життя сотень тисяч африканських жінок. І це не перебільшення. . й