17 Домашні тварини, які не можуть бути вірними, вони не приймають з Them на поїздці Вони вже упаковані. . й

Не секрет, що домашні тварини не можуть уявити своє життя без улюблених власників. Тому вихованці завжди гостро стурбовані тривалою відсутністю свого власника. Не дивно, що вони не оберігалися, щоб зберегти нашу компанію на своєму шляху і буквально сходження в наші валізи.

1,1 км Ви просто кладете нове ліжко для мене, не ви? Ви не їдете в будь-який час, ви?

Фото: Червоний

2,2 км А де ти?

3. У Просто в. Не звертайте увагу на мене!

р.

4. У Я помітив, що ви не були упаковані мої іграшки, тому я вирішив допомогти вам.

92054886

5. Умань Але чому? Я можу піти у валізу!

Габаритний зображення

6. Жнівень Ви думали, що ви йдете без мене? Ха! Нав. .

7. Про нас Ваш кошик зайнятий, тому ви не збираєтесь в будь-яку точку.

8. У Це ідеальний мішок для котів! Ми готові йти!

9. Навігація Я витягував ті шпильки, щоб зробити кімнату для себе. Ви не знаєте, що ти?

10. Ніцца намагатися. Але ви не їдете в будь-який час без нас.

3610Р. 4200Р.

11. Ні, ні, ні, це океї. Я тут і чекаю на тебе. Навіть якщо ви повинні почекати вічність.

12. В основному ви можете піти ... Але я буду тримати валізу.

р.

13.00 р. Не думайте про це! Ми вже впакували нашу подушку.

14. Щ, тихий! Ви не знаєте. й

Р

15.00 р. Я не перейде з цього місця до тих пір, поки ви обіцяєте залишитися додому.

16.00 р. Ви не можете бачити мене. Я ваш багаж.

р.

17.00 р. Якщо ви думаєте, що я не можу сидіти тут довго і чекати до тих пір, поки ви не помилилися.

Так що ви робите в ситуації, як це? Як ви протистояти цим хитрим чоловікам? Іноді ви хочете сплітати на все і взяти вашого улюбленця з вами на подорож, але це, атлас, в більшості випадків неможливо. Але це нічого, головне, що після короткого розірвання домашніх тварин і їх власників були знову!

за допомогою igenno ru