354
Її дружать віддали перевагу телефону поцілунку, а потім дівчина зробила свою річ!
Останній четвер, на баскетбольній грі, фокус "Поцілунок Палати" був перший погляд найбільш поширеної пари. Дівчина вперше помітила, що вони були зняті, і почали сповільнювати хлопця, який сидить поруч з нею - очевидно її дружелюб. У той же час він був занадто зайнятий своїм телефоном і продемонстрував абсолютно ніякий інтерес. Відчайдушна дівчина не мала вибору, але щоб повернути незнайомцю зліва. Не розуміючи її. Як кажуть: «Це краще поцікавити першу людину, яку ви познайомитеся, ніж залишатися безглуздим!» ?
Я не знаю, якщо це було спонтанним поцілунком або ретельно запланованим відвертим. Після того, як фокус «камери для поцілунок» є великим майданчиком для любителів різних хитрощів! Однак акт дівчини впав на смак публіки. Якщо ви хочете, щоб поділитися цим відео з друзями.
www.youtube.com/watch? v=4qdMQKbIhdk
Я не знаю, якщо це було спонтанним поцілунком або ретельно запланованим відвертим. Після того, як фокус «камери для поцілунок» є великим майданчиком для любителів різних хитрощів! Однак акт дівчини впав на смак публіки. Якщо ви хочете, щоб поділитися цим відео з друзями.
www.youtube.com/watch? v=4qdMQKbIhdk
Старші діти. Цей смішний проект фото нагадує вам, що вік просто номер!
Ця 10-річна філіппінська жінка знаходиться в Інтернеті. Коли вона починає співати, її серце стає тепліше. . й