370
Тест стриманості: хто посміхається, він не вдається!
Що б вони кажуть, визнати, що іноді жіноча робота здається чоловікам досить неможливе завдання. Отже, кожна мама знає, що їзда з татом є ризикованим бізнесом. Звичайно, багато чоловіків добре справляються з батьком, але для деяких з них шукати після того, як дитина є особливим тестом, іноді навіть справжнім катуванням. Цей смішний мультфільм називається "Я купую морозива" про такі дади. Поведи мене, це реальний тест витривалість. Пам'ятайте, хто посміхається не буде.
Це те, що може статися, коли ваша мама знаходиться протягом декількох хвилин. Не можна побачити, що відбувається без сміхання! Тільки бідні діти дійсно шкода. Я думаю, що жінки, які думають їх чоловікам, добре з дітьми, повинні думати про це, що якщо дади не занадто відкриті з ними? Хто знає, що насправді відбувається при їх відсутності? . й
Ну? Чи пройдете тест?
www.youtube.com/watch? v=U3XOtBgiXJA
Це те, що може статися, коли ваша мама знаходиться протягом декількох хвилин. Не можна побачити, що відбувається без сміхання! Тільки бідні діти дійсно шкода. Я думаю, що жінки, які думають їх чоловікам, добре з дітьми, повинні думати про це, що якщо дади не занадто відкриті з ними? Хто знає, що насправді відбувається при їх відсутності? . й
Ну? Чи пройдете тест?
www.youtube.com/watch? v=U3XOtBgiXJA
8 фактів життя, які ви серйозно думаєте про те, що ви витрачаєте життя на
Майстер-класи макрофотозйомки: 25 чудових зображень, які довели, що все навколо красиво!