693
Все шарм дитинства в с.: чарівні картини дітей з тваринами, які виконуються творчою матір'ю.
Олена Шумілова – це чудовий фотограф, який захоплює дітей та тварин, які користуються щоденною діяльністю. Заповнюється ідиллічною радістю сільського життя. Фотографії набувають свою затишну атмосферу і безчасний характер завдяки моделям – дітям Олени і численним тваринам, які жінка тримає в своєму домі.
Світло також грає важливу роль у процесі створення фото. Олена бере фотографії переважно в природному світлі. Крім того, фотограф вважає, що такі явища як туман, дим, дощ або сніг не тільки не заважають зйомки, але, навпаки, роблять фото більш глибоким.
«Діти і тварини – моє життя», - сказав він. Не дивно, що жінка має такі красиві фотографії.
999 р.
47693434
р.
фотографії Олени Шумілової чарівні. Незважаючи на всю простоту, є щось особливе про них. Після перегляду цих зображень ви хочете бути в тихому селищі, де немає місця для суєти і суєти великого міста. Я раджу з роботою цього фотографа. й
www.facebook.com/pages/Elena-Shumilova-Photography/285437411618808
Світло також грає важливу роль у процесі створення фото. Олена бере фотографії переважно в природному світлі. Крім того, фотограф вважає, що такі явища як туман, дим, дощ або сніг не тільки не заважають зйомки, але, навпаки, роблять фото більш глибоким.
«Діти і тварини – моє життя», - сказав він. Не дивно, що жінка має такі красиві фотографії.
999 р.
47693434
р.
фотографії Олени Шумілової чарівні. Незважаючи на всю простоту, є щось особливе про них. Після перегляду цих зображень ви хочете бути в тихому селищі, де немає місця для суєти і суєти великого міста. Я раджу з роботою цього фотографа. й
www.facebook.com/pages/Elena-Shumilova-Photography/285437411618808
Якщо тільки собаки могли писати... 10 найяскравіший лист між тваринами і їх власниками
Свою дружину наполягають на побаченні іншої. Напередодні 2-ї дати щось відбулося, що ніхто не очікуваний.