526
Цей хлопець порушує всі закони фізики. Якщо ви бачите це, ви будете розуміти, що люди можуть літати занадто.
Ви все ще переконані, що політ для птахів? Що, якщо я сказав, що людина також може підкорити небо? І ми не говоримо про літаки або інші технічні пристрої, які можуть перевозити вас з однієї точки світу на інший. Неважливо, що хтось говорить, що це даредевіл не має законів фізики у всьому світі! Коли ви бачите, що це хлопець, ви знаєте, що я маю на увазі. Не дивлячись на красиві відео. Це щось більш реалістичне. Я раджу сказати нічого!
Неприємне володіння тіла! І дайте їм сказати, що цей хлопець ще далеко від ідеального в мистецтві вільного руху і подолання різних перешкод в космосі, я особисто взяв дихання від того, що я бачив. Він дуже хороший. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Все, як це повинно бути в сучасному мистецтві під простою назвою «паркорт». Не забудьте показати ці захоплюючі зображення для ваших друзів!
www.youtube.com/watch? v=0hR7RyDLCs8#t=16
Неприємне володіння тіла! І дайте їм сказати, що цей хлопець ще далеко від ідеального в мистецтві вільного руху і подолання різних перешкод в космосі, я особисто взяв дихання від того, що я бачив. Він дуже хороший. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Все, як це повинно бути в сучасному мистецтві під простою назвою «паркорт». Не забудьте показати ці захоплюючі зображення для ваших друзів!
www.youtube.com/watch? v=0hR7RyDLCs8#t=16
Дівчина знайшла стару валізу в парку. Коли вона виглядала всередині, її серце зламало. . й
Якщо тільки собаки могли писати... 10 найяскравіший лист між тваринами і їх власниками