377
Ці слони зловили в дощ. Але замість того, щоб знайти притулок, ці піонери почали щось цікавіше!
Заощаджувати Elephant є некомерційною організацією тваринництва в Таїланді, основною метою якого є контроль популяції слону і допомогти тваринам, які живуть в непроникності. З метою просування цієї місії організація, через екотуризм, розподіляє реабілітаційно-рятувальні програми для місцевих мешканців.
У цьому відео ви можете побачити кілька підопічних фондів «Зберегти» Ці суггі, але неймовірно чарівні п'яльця грали на вулиці. Починався дощ. Замість того, щоб знайти притулок, ці піонери почали щось дуже смішно. У 1960-х роках вона виглядає досить пошкоджений милий!
Що може бути краще, ніж там?! Просто свіжу шампунь! Я отримав величезну кількість позивності розмір всіх цих слонів, що поєднуються! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Подаруйте своїм друзям гарний настрій - поділіться цим неймовірно позитивним відео!
www.youtube.com/watch? v=Tciu0fHjbHQ
У цьому відео ви можете побачити кілька підопічних фондів «Зберегти» Ці суггі, але неймовірно чарівні п'яльця грали на вулиці. Починався дощ. Замість того, щоб знайти притулок, ці піонери почали щось дуже смішно. У 1960-х роках вона виглядає досить пошкоджений милий!
Що може бути краще, ніж там?! Просто свіжу шампунь! Я отримав величезну кількість позивності розмір всіх цих слонів, що поєднуються! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Подаруйте своїм друзям гарний настрій - поділіться цим неймовірно позитивним відео!
www.youtube.com/watch? v=Tciu0fHjbHQ
20 собак, які вирішили піти в одяг кота, я думаю, що це сподобалося!
Коли ці діти почали співати знамениту роботу Россіні, весь зал вибухнув диким сміхом!