Цей хлопець впав в кому і був допущений до вмирання. Але його дух був сильнішим, ніж хвороба!

Мартін Пісторій народився і живе в Південній Африці. Він був звичайною дитиною до того, що сталося з ним в січні 1988 року повністю змінив своє життя, перетворюючись на кошмар протягом декількох років. Прибуваючи від школи, хлопець скаржав батькам про біль в горлі, але що, як правило, здавалося б, холод був щось більш страшним: Стан Мартіна стрімко погіршився, лікарі розсипалися. Він втратив пам'ять дуже швидко, він став більш складним для нього, щоб рухатися, він припинив розмову і реагував на що сталося. Поставляйте просто, Мартін впав у кому.

Це ще незрозуміло, що викликало кому Мартіна. Деякі вважають, що він був cryptococcal meningitis, але точний діагноз не був зроблений. Йоан, мати хлопчика, навіть спробував вбити себе, але вона була порятунку.

46799718

Уже через рік, лікарі сказали, що вони неспроможні допомогти Мартіну: його батьки мали тільки взяти його додому і подбати про нього, поки хвороба завершила дитину.

Проте, у віці 16 років свідомість поступово повернулася до молодшого Писторію. Його пам'ять було поступово відновлено, але його мова все одно була недоступна до Мартіна. " Ви знаєте, що він схожий на кіно: герой загинув і став привидом без усвідомлення. Так я зрозумів, що люди не помітили мене: незалежно від того, що я збираюся на них, ніхто не помітив мене. І тоді я зрозумів, що мій хрест повинен був існувати окремо.

«Я надію, що ти гине.» Не почула, що Мартін не чув. Уявіть, як відчайдушити бідну жінку. . й

Прорив відбувся, коли Мартін був 25. У реабілітаційному центрі, де хлопець був лівий протягом дня, лікар помітив, що пацієнт прийшов до себе: вирази обличчя, зануривши голову, намагаючись встановити контакт очей. У Центрі альтернативного зв'язку у столиці Південної Африки Мартін запровадив різні тести, які довели, що він присутній і адекватно реагує на стимули. Починав відродити свою роботу і починав відродити весь свій час, щоб доглядати за сина: з її допомогою Мартін опанував комп'ютерну програму, через яку ноутбук «запалює» для нього.

Хлопець пішов далі: опанувавши комп'ютер, він йде в коледж, навчання програмування і навіть отримує роботу. До цього часу Мартін повністю контролює верхнє тіло і вирази обличчя. У 2009 році він познайомився з Йоанною, яка стала дружиною.

Упродовж двох років був випущений автобіографія Мартіна, Хост Хлопець. Pstorius – це успішний веб-дизайнер.

36,699 р.

Ця історія знову говорить: ніколи не відмовлятися. Навіть якщо сірі хмари повністю покривають небо над вами, ще є люмен, в який проникає промінь надії. Головне, щоб побачити її, і ті, хто сподівається, завжди знайде силу йти вперед.

www.martinpistorius.com/