Його дружина постійно примусив його піти покупками. Дізнайтеся, як він втекти цей неприємний обов'язок.

Червні вовняні регулярно відправили чоловіка в супермаркет для покупок, хоча він захопив його. Одного разу отримала дуже дивний лист з магазину Vol Mart, в якому вони попросили не приїхати.

Ось який лист сказав:

Шановні пани. Вовк,

За останні шість місяців ваш чоловік заподіяв досить розмішувати в нашому супермаркеті. Ми не можемо перенести свою поведінку, і ми повинні заборонити вас від нашого супермаркету. Наші скарги вказані нижче та задокументовані камери спостереження:

15 Червня 2014: Він взяв 24 пакети презервативів і кинув випадкові люди в кошиках, поки вони побачили його.

2 липня 2014: У відділі побутових товарів в 5 хвилинах проміжки.

7 липня 2014: Він зробив потік томатного соку, що веде з туалету жінок.

19 липня 2014: Проходив до працівника магазину і сказав в офіційному тону, "Код три в відділі побутових товарів". Проводиться відразу. У зв'язку з цим працівник не виконав завдання, призначене йому і отримав відступ від управління.

4 серпня 2014: Спробувати купити пакет чіпсів в розстрочку.

14 серпня 2014: Перемішаний знак "Кав'я - вологий поверх!" в ковролінному розділі.

15 серпня 2014: Підготовляючи намет у відділі туристичних товарів і розповіли про дітей, які вони могли приїхати, якщо вони захоплені подушками і ковдрами з постільної білизни. 20 дітей слухали його.

23 серпня 2014: Коли працівник магазину запропонував допомогти з вибором товарів, він почав торкнутися словами: «Чому не можна залишати мене самостійно?» Що ми назвали медики, щоб зробити.

4 вересня 2014: Використовуємо камеру як дзеркало при підборі носа.

10 вересня 2014: При виборі зброї він запитав продавця, де купити антидепресанти.

3 жовтня 2014: Ведуться навколо магазину з підозрим видом, співавши саундтреку з фільму «Міссія неможлива».

6 жовтня 2014: Ведуться воронки різних розмірів з автозапчастин відділення і зображена Мадонна.

18 жовтня 2014: Прихильники одягу і коли хтось підійшов, витісняв: «Вибрати мене!»

22 жовтня 2014: Коли щось було оголошено на гучномовці, він прокинувся на підлозі з гломерулом, кажучи: «Ох немає! І знову голоси!

Жовтень 23, 2014: Я взяв пакет презервативів і попросив консультанта, де був фурнітурний зал.

Жовтень 25, 2014: Я заблокував себе в кабіні фітинга і витісняв, "Хай! У нас немає туалетного паперу!

З повагою,

Фред Річардсон

Здавалося б, що цей чоловік зробив все, що він може запобігти його дружині, щоб зробити його знову покупками. І ми, в свою чергу, сплачуємо данину своєму неперевершеному почуттям гумору. Поділіться цією веселою історією з друзями!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8