409
Грузинські жилети хотіли перевірити гриби для їстівності Вдово, один з них мав блискучу ідею!
Грузія славилася своїм кінотеатром в радянських часів, і сьогодні грузинські подарують голову багато! Якщо ви хочете сміятися з усім серцем - будьте впевнені, що дивитися старий, хороший грузинський фільм «Швидше в світі», який складається з серії неймовірно смішних оповідання. Часом часу в кадрі з'являється оповідач, який поєднує в собі ці романи в цілісну гумористичні картини часів СРСР.
Цей фільм базується на пероральному народному мистецтві, який найкраще передає аромат добронатурених і неперевершених національностей, які мешкають в Грузії. Це один з найрозважніших романів серії «Найкращий у світі». Ножі, як ви знаєте, мають несподіваний кінець. Закінчення цього міні-карти дуже несподівано. Я сміхався до сліз! Я запевняю вас, після перегляду цього короткого фільму, ви гарантовано хочете бачити весь фільм!
Тут все ще розумний і добрий гумор. Це шедевр гуморного мистецтва! Грузини – це дивовижні люди, які знають, як зробити дійсно якісну і значущу фільми. Якщо ваш друг буде любитися, шукаючи хороший фільм, покажіть його цей короткий.
www.youtube.com/watch? v=Ak-EEh__-Jc
Цей фільм базується на пероральному народному мистецтві, який найкраще передає аромат добронатурених і неперевершених національностей, які мешкають в Грузії. Це один з найрозважніших романів серії «Найкращий у світі». Ножі, як ви знаєте, мають несподіваний кінець. Закінчення цього міні-карти дуже несподівано. Я сміхався до сліз! Я запевняю вас, після перегляду цього короткого фільму, ви гарантовано хочете бачити весь фільм!
Тут все ще розумний і добрий гумор. Це шедевр гуморного мистецтва! Грузини – це дивовижні люди, які знають, як зробити дійсно якісну і значущу фільми. Якщо ваш друг буде любитися, шукаючи хороший фільм, покажіть його цей короткий.
www.youtube.com/watch? v=Ak-EEh__-Jc
Ці наречені побачать своїх наречених у весільній сукні вперше. Їхня реакція за описом. . й
Його дружина постійно примусив його піти покупками. Дізнайтеся, як він втекти цей неприємний обов'язок.