543
Під час реконструкції будинку чоловік відкрив секретний номер. За її зміною історія. . й
У 1963 році Турк зробив неймовірне відкриття. Виявилося, що за демонтажною стінкою був секретний номер, який привів до втраченого підпілля міста Деринкую. Після дослідження виявилося, що простір складається з 8 ярусів, а його глибина досягає 60 метрів підземелля. Тунелі міста виготовлялися з м'яких вулканічних порід - пуф.
У І-II тис. до н.е. Він подається в якості відмінного укриття для захисту від ворожих армій.
Тунелі мали всі зручності, необхідні для комфортного перебування тих часів: житлові чверті, кухні, колодязі, пекарні, майстерні, навіть стабільні і стабільні.
Місто може вмістити близько 20 000 осіб разом з речами та пропозиціями.
2341034
Вважають, що в Дерінкую був навіть кладовище.
Уявіть процес створення цих тунелів!
Свіже повітря введено в місто завдяки вентиляційним валам.
Тепер це місце для туристів, і кожен може відвідати його.
Це місто все ще реальний пошук. Не знаю, що дерінкую не знаю нічого, тому багато років просто неможливий. Уявіть собі відчуття людей, які мешкали у всіх своїх життів над старовинним втраченим містом, не маючи ідеї про це.
за допомогою igenno ru
У І-II тис. до н.е. Він подається в якості відмінного укриття для захисту від ворожих армій.
Тунелі мали всі зручності, необхідні для комфортного перебування тих часів: житлові чверті, кухні, колодязі, пекарні, майстерні, навіть стабільні і стабільні.
Місто може вмістити близько 20 000 осіб разом з речами та пропозиціями.
2341034
Вважають, що в Дерінкую був навіть кладовище.
Уявіть процес створення цих тунелів!
Свіже повітря введено в місто завдяки вентиляційним валам.
Тепер це місце для туристів, і кожен може відвідати його.
Це місто все ще реальний пошук. Не знаю, що дерінкую не знаю нічого, тому багато років просто неможливий. Уявіть собі відчуття людей, які мешкали у всіх своїх життів над старовинним втраченим містом, не маючи ідеї про це.
за допомогою igenno ru
Як заспокоїти неслухняну кішку при призначенні лікаря? Зроби це і він буде настільки спокійним, як борщ!
Музиканти відіграли в рідному домі. Відповідна реакція старого народу дивовижна!