Як заспокоїти неслухняну кішку при призначенні лікаря? Зроби це і він буде настільки спокійним, як борщ!

Ви є власником кота, і як ніхто інший, ви знаєте, наскільки важко це заспокоїти терористичну пухнастку на оксі? Тоді цей простий трюк для вас! За допомогою цього простого способу можна на деякий час в трьох підрахунках «з'єднання» кішка проводити всі неприємні, але необхідні процедури з ним. Він може звучати жорстоко, але не впевнений, що це не завдає шкоди чотириногому. Все, що вам потрібно, це канцелярський кліп. Ваша кішка є настільки життєрадісна і енергійна, що ви не знаєте, як зробити те ж саме з ним? Ви намагаєтеся самі! Я вже пішов, щоб подивитися мій Sailor.

Якщо ви боїтеся, що це процедура може завдати шкоди вашому вихованцю, не хвилюйтеся! Ні кішки були поранені під час цієї трюки. Пам'ятайте, як мати кішка несе її кошеня. Цей простий метод не несе нічого неприродного. Я повинен зробити це з хвостовим другом за ніч, так що я не бігу, як психо. Чи корисна вам інформація? Поділитися цим відео з усіма котами!

www.youtube.com/watch? v=T9TmmF79Rw0