30 нереальних оптичних ілюзій, які стануть вашим розумом Непаралеве мистецтво!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу: «Я нічого реального в своїх картинах? й

Більшість світлих полотен зображують відразу кілька сюжетів. Іноді важко знайти лінію між ними, а потім стрибати з одного чарівного світу до іншого, так як оптична ілюзія зображена в картині змінюється кожен раз, коли ви подивитеся на неї.

З раннього дитинства, Гонсальвіди показали інтерес до мистецтва, тому він зараз легко дано такі складні візуальні ілюзії. У віці 12 років він вже мав досвід в технічних, перспективних і архітектурних сферах мистецтва. Роб Гонсальвс звернув натхнення від таких майстрів живопису як Сальвадор Далі і Рене Магритет, щоб створити свої дивовижні картини. Я думаю, що з часом картини цього майстра також стануть в рядку з картинами своїх вчителів. Шукайте себе!

Габаритний зображення

р.

р.

р.

р.

Габаритний зображення

р.

8979595

510960 р.

3610Р. 4200Р.

Яке повідомлення зробив Роб Гонсалів, які хочуть передати свою роботу? Незважаючи на видиму складність оптичних ілюзій, зображених в цих картинах, все, не дивно, цілком просто: неможливо. Після всього, в житті, як на картинах, ви створюєте свій власний світ Розкажіть ці чудові твори для справжніх закоханих і поціновувачів мистецтва.

www.facebook.com/RobGonsalves. Офіційна інформація