967
19 Старі Чоловіки, що Навіть 20-річна-Старий Заздрять Це те, що це означає жити в повній мірі!
На жаль, багато з нас підлягають стереотипу старого віку: людина стає старшим, тому найкращі дні вже за ним і дуже пізно усвідомлювати свої мрії в повному обсязі. Тексти пісень, а це означає: Але вірити мене, що не вірно на всіх. Наприклад, фотограф Володимир Яковлев наполягає на тому, що це не вірно. Його фотопроект «Дія щастя» вводить нас до 60-х 70-х років і навіть 100-х років, які живуть в повній мірі і навіть намагаються щось нове. Дивитися на них і бути ревнощими. Або почати змінювати своє життя прямо зараз, не чекаючи старого віку! У мене є величезне враження.
1,1 км Грета Понтереллі, 61, польський танець.
2. 78-річний скейтбордер Lloyd Kahn в 65 вирішив час спробувати їздити дошки.
Вибрати 42 _
3. У Рут Квіти стали DJ на 68. Вона 72 тепер.
4. У Завдяки сировинній дієті 70-річної Annette Larkins ви не знайдете більше 40.
5. Умань Це ім'я cyclistа Роберта Мерченка. Він 102.
6. 100-річний Доріс Довгий зацікавився промисловою альтанкою на 85.
7. Йон Давлін, 87-річний фігурний ковзан.
8. 73-річний Duang Jinfu демонструє найскладніші рухи, які не можуть навіть юних спортсменів.
292272р.
9. Навігація Доктор Джеффрі Життя почав серйозно займатися фітнесом на 60 років. Він 70 на цій картині.
10. Джим Морріс, 78-річний бодібілдер, став вегетаріанським в 50 і веганом 15 років пізніше.
11. Олександр Росентхал 96 років і користується катанням на лижах.
12. 61-річний Мінуси Йосип активно займається фітнесом, працює як модель і веде популярний відеоблог.
13.00 р. Лінн Рут Міллер, штатив, почав свою кар'єру в якості приїжджої на 70. На 80-ті роки вона сповнена креативної енергії.
14. Вірджинія - 75 років і пара років тому вона вирішила стати DJ.
15.00 р. Мадонна Бадер, 83, няня і... марафонець!
16. Пат і Алісія Моорхед, 81 і 66, є хмарами.
17. Жіноча секція Айкідо в Новосибірську. Наймолодший учасник – 55, найстаріший – 75.
Р
18 років Павло Феген, 78, чарівний. Колишній мільйонер тепер робить життя з картковими трюками.
19.00 р. Валентин Бадич в своєму 75-річчі відмінно танцює boogie-woogie, rockabilly і т.д.
Старші читачі, ймовірно, запам'ятають лінії з вірша «Бородіно» Лермонтова: «Так, в наш час були люди, не схожі на поточне плем’я...» І дійсно, ці милі речі насправді живуть набагато цікавіше життя, ніж більшість молодих людей, які воліють витрачати час на комп'ютер. Тим не менш, це ніколи не пізно, щоб змінити щось в собі. Що я хочу? Це де починається дорога.
Поділіться цим повідомленням з друзями - можливо, це надихне їх!
за допомогою igenno ru
1,1 км Грета Понтереллі, 61, польський танець.
2. 78-річний скейтбордер Lloyd Kahn в 65 вирішив час спробувати їздити дошки.
Вибрати 42 _
3. У Рут Квіти стали DJ на 68. Вона 72 тепер.
4. У Завдяки сировинній дієті 70-річної Annette Larkins ви не знайдете більше 40.
5. Умань Це ім'я cyclistа Роберта Мерченка. Він 102.
6. 100-річний Доріс Довгий зацікавився промисловою альтанкою на 85.
7. Йон Давлін, 87-річний фігурний ковзан.
8. 73-річний Duang Jinfu демонструє найскладніші рухи, які не можуть навіть юних спортсменів.
292272р.
9. Навігація Доктор Джеффрі Життя почав серйозно займатися фітнесом на 60 років. Він 70 на цій картині.
10. Джим Морріс, 78-річний бодібілдер, став вегетаріанським в 50 і веганом 15 років пізніше.
11. Олександр Росентхал 96 років і користується катанням на лижах.
12. 61-річний Мінуси Йосип активно займається фітнесом, працює як модель і веде популярний відеоблог.
13.00 р. Лінн Рут Міллер, штатив, почав свою кар'єру в якості приїжджої на 70. На 80-ті роки вона сповнена креативної енергії.
14. Вірджинія - 75 років і пара років тому вона вирішила стати DJ.
15.00 р. Мадонна Бадер, 83, няня і... марафонець!
16. Пат і Алісія Моорхед, 81 і 66, є хмарами.
17. Жіноча секція Айкідо в Новосибірську. Наймолодший учасник – 55, найстаріший – 75.
Р
18 років Павло Феген, 78, чарівний. Колишній мільйонер тепер робить життя з картковими трюками.
19.00 р. Валентин Бадич в своєму 75-річчі відмінно танцює boogie-woogie, rockabilly і т.д.
Старші читачі, ймовірно, запам'ятають лінії з вірша «Бородіно» Лермонтова: «Так, в наш час були люди, не схожі на поточне плем’я...» І дійсно, ці милі речі насправді живуть набагато цікавіше життя, ніж більшість молодих людей, які воліють витрачати час на комп'ютер. Тим не менш, це ніколи не пізно, щоб змінити щось в собі. Що я хочу? Це де починається дорога.
Поділіться цим повідомленням з друзями - можливо, це надихне їх!
за допомогою igenno ru