Ванна кімната є невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Ми проводимо близько 1,5 років життя у ванній кімнаті. У ванній кімнаті є справжній щоденний ритуал для вас. У ванній кімнаті є не тільки місце для щоденних гігієнічних процедур, але і відокремлене місце, де можна відпочити, подумати про майбутній або минулий день, покласти все по поличках, змивати всю негативність і з новою силою і енергією вводити в цей світ. Я хочу місце, де ви витрачаєте багато часу, не тільки заспокоює душу, але і радує око. Але коли ви робите ремонт і намагайтеся придумати унікальний дизайн для ванної кімнати - всі ідеї відразу виходять. Це 22 найяскравіших деталей, які перетворять для себе в ванній кімнаті в справжню казку!
1,1 км Велосипедна мийка. 2. Акваріум раковини. р.
3. У Прозора квадратна оболонка, виконана в дусі мінімалізму. 4. У М'який матовий. 5. Умань Мийка аметиста. 6. Жнівень Затишна гамак ванна. 7. Про нас Прозора підлога. 8. У Дизайн надихнув The Beatles – жовтий підмарин. 9. Навігація Арктики отвір оболонки. 10. Прозора ванна. Номер з красивим видом з вікна. Р
11. Ванна кімната в стилі кантрі. 12. Імперська ванна. 13. Dalmatian-colored мийка. , Україна
14. Викрійці мийки. 15.00 р. Кондиціонер для душу. 16.00 р. Напівпрозора ванна. , Україна
17.00 р. Ванна для любителів книг. р.
18. Купання і взуття. 19.00 р. Мийка з ящиком. 20. Мийка приліжкова. 21. Мінімалістська ванна "Спаш". 22. Оболонка Shell. Вишукані ідеї! Далі ви робите ремонт, зробіть замітку. Я маю на увазі практичність деяких з них. Як ти? Насолоджуйтеся своїм другом, який збирається зробити оновлення ванної кімнати, показати його ці блискучі ідеї.
за допомогою igenno ru