605
Ці фотографії довели ще раз, що людина тільки краплі в цьому світі. Тексти пісень, а це означає: Це чарівний!
Неважливо, що говорять, люди самолюбні. Ми часто кладемо свої інтереси над усім іншим, віруючи, що ми і наші рідні є найважливішим для Землі. Але це не так. Зіткнувшись з матір'ю Природа і бачить її справжню силу і величність, ви усвідомлюєте, що будь-яка одна людина є лише крапкою нескінченного океану нашого Всесвіту. Ці фотографії дають мені відчуття величі. Я хочу, щоб виглядати знову і знову. Слова є надпотужними, хоча. Якщо ви подивитеся на них, ви будете розуміти.
47233334
786582
Іноді один усвідомлює, що людина не на всіх майстрах на Землі, але тільки гість, яка природа так само подобалась і хвора приймає. Але що якщо один день її терпіння? Людство, безумовно, просувається далеко в його інтелектуальному розвитку, але це допоможе витримати елементи старіння? Важко. Саме тому ми повинні знати наше місце і жити в гармонії з природою замість того, щоб знищити його, лякаючи нашу передбачувану силу.
за допомогою igenno ru
47233334
786582
Іноді один усвідомлює, що людина не на всіх майстрах на Землі, але тільки гість, яка природа так само подобалась і хвора приймає. Але що якщо один день її терпіння? Людство, безумовно, просувається далеко в його інтелектуальному розвитку, але це допоможе витримати елементи старіння? Важко. Саме тому ми повинні знати наше місце і жити в гармонії з природою замість того, щоб знищити його, лякаючи нашу передбачувану силу.
за допомогою igenno ru
Ви, звичайно, не бачили їх, як це! Що б Дісней beauties виглядати як з звичайним волоссям?
Унікальне явище! Цей величезний астероїд прийшов якомога ближче до Землі. Чи є у нас небезпека?