Цей художник бачить сотні разів більше кольорів, ніж всі інші. Причиною цього було виявлено нещодавно. й

Уявіть, що світ навколо вас сто разів більше, ніж звичайний. Важко уявити? Але є люди на планеті, які можуть ловити навіть «невидимі» кольори з очима. Сан-Дієго художник Concetta Antico був розписом з семи років. Але це не до 2012 року, що митець зрозуміли, що світ побачає перед нею набагато яскравіше і яскравіше, ніж одна з нас використовується.

Лікарі виявили антико-тетрахроматизм: рідкісне генетичне захворювання, яке впливає на розвиток сітківки очей і дозволяє їй побачити таку велику кількість відтінків. «Наший світ є настільки красивим і різноманітним. Все сяє і шіммери з мозаїкою квітів, художниця ділиться враженнями.

Цей художник бачить сотні разів більше кольорів, ніж всі інші. Причиною цього було виявлено нещодавно. й

Більшість людей мають три типи кольорових конусів у їх сітківці, а Антико має чотири. Ці шипи в сітці, призначені для вбирання певної довжини хвилі кольору, і передачі всіх отриманих «кольорових даних» до головного мозку художника. Таким чином, очей Concetta Antico може сприймати 99 мільйонів відтінків, ніж середня людина з стандартним баченням.

«Зелений лист не дуже зелений для мене. Містить більше сотні різних відтінків, включаючи червоний. Коли кожен інший стверджує, що тінь сірий, для мене це злиття бірюзового, синього і бузкового, Антико пишеться.

У зв'язку з такими незвичайними відхиленнями жінка створює яскраві, бризки квітів полотни. Деякі люди вважають, що її картини (які, як правило, зображують природу) починають «вібрувати» на тривалому перегляді.

«Головне завдання мого життя – зберегти красу нашої планети. Крім того, я впевнений, що моя робота допоможе іншим бачити всю цю красу і спробувати зберегти її.

Це дивно, що деякі люди можуть бачити світ по-різному. І Concetta Antico є особливою зацікавленістю: будучи художником, вона здатна передати її нестандартне сприйняття на полотнах. Поділіться суперсилами цієї жінки з друзями – можливо, її картини будуть виглядати в світі по-різному!

за допомогою igenno ru