Завдяки цьому унікальному винаходу молода мама побачили її новонародженого малюка вперше. . й

Katie Bates не бачив білого світла в 11 років. Вона стала сліпою як дитина в результаті рідкісних захворювань очей. Katie нещодавно стала матір'ю і завдяки унікальній сучасної технології - електронні окуляри, які називаються eSight, отримали можливість побачити її новонародженого малюка. Радість Каті була нескінченною! Варто відзначити, що любляча мама не тільки бачить її малюка вперше, вона в цілому тримає і вважає дитину вперше. Ви можете уявити, як вона відчувалась в цьому незабутньому моменті. . й

Кеті не зраджує у своїх сина пальцях, які вона каже, як і його батько пальцями.

6346242р.

І мій маленький рот, який, як молода мама помітили, дуже нагадує її.

Завдяки цьому унікальному винаходу молода мама побачили її новонародженого малюка вперше. . й

Але після того, як Katie вивчав її синього тіла від голови до того, як вона прийняла, що її дорогий малюк успадкував всіх кращих з мами і татом.

Katie також дивився її чоловік тримати їх малюка. Вона визнає, що важко передати всі почуття, які перенесли її в цей момент. . й

Кеті вправо, що доторкнувшись моменту, просто не можна вводити в слова. Приготувати ручники ... Я запевняю вас, що вам потрібно, коли ви переглядаєте це відео, що зачаровує.

Сестра Бати сподівається, що сучасна технологія допоможе Каті свідкам зростання сина.

Особисто я не можу затримати мої сльози... Що цікаво, що винахідливі винаходи, такі як eSight, дають можливість сліпим людям, щоб дізнатися, як щасливе, щоб просто побачити. Я хотів би стати доступними для звичайних людей. Покажіть цей момент, щоб ваші друзі.

www.youtube.com/watch? v=e9crPvfcEy4&x-yt-cl