Katie Bates не бачив білого світла в 11 років. Вона стала сліпою як дитина в результаті рідкісних захворювань очей. Katie нещодавно стала матір'ю і завдяки унікальній сучасної технології - електронні окуляри, які називаються eSight, отримали можливість побачити її новонародженого малюка. Радість Каті була нескінченною! Варто відзначити, що любляча мама не тільки бачить її малюка вперше, вона в цілому тримає і вважає дитину вперше. Ви можете уявити, як вона відчувалась в цьому незабутньому моменті. . й
Кеті не зраджує у своїх сина пальцях, які вона каже, як і його батько пальцями.6346242р.
І мій маленький рот, який, як молода мама помітили, дуже нагадує її. Але після того, як Katie вивчав її синього тіла від голови до того, як вона прийняла, що її дорогий малюк успадкував всіх кращих з мами і татом. Katie також дивився її чоловік тримати їх малюка. Вона визнає, що важко передати всі почуття, які перенесли її в цей момент. . й Кеті вправо, що доторкнувшись моменту, просто не можна вводити в слова. Приготувати ручники ... Я запевняю вас, що вам потрібно, коли ви переглядаєте це відео, що зачаровує.Сестра Бати сподівається, що сучасна технологія допоможе Каті свідкам зростання сина.
Особисто я не можу затримати мої сльози... Що цікаво, що винахідливі винаходи, такі як eSight, дають можливість сліпим людям, щоб дізнатися, як щасливе, щоб просто побачити. Я хотів би стати доступними для звичайних людей. Покажіть цей момент, щоб ваші друзі.
www.youtube.com/watch? v=e9crPvfcEy4&x-yt-cl