352
Моя мама попросила дітей співати на камері. Як тільки вони почали, я не збирав очей. й
Вважається, що музика може відродити не тільки тіло, але і душу. Про цілющі властивості музики. Люди слухають музику для різних причин: деякі знайти естетичне задоволення, інші просто розслабитися після важкого дня на роботі. Але багато не уявляйте життя без неї. Не дивно! Як показує багато наукових досліджень, музика не тільки впливає на настрій, але і допомагає в боротьбі з стресом. Хто відмовляється від такої чудової панацеї?
Натан Леах знає, що це означає жити музику в першу чергу. За останні два роки Наталя поставила свої музичні відео на YouTube. Багато з цих відео охоплюють різні відомі хіти, але його колекція також містить оригінальні композиції. У цьому відео Наталя приєдналася до сестри Єви. Що вийшов з нього, добре, не можна залишити вас байдужим... Я повинен визнати, що мій щелеп просто кинув!
Чудовий творчий тандем! Дивитися на легкість, з якою ці два співи. Все просто і водночас неймовірно привабливо. Я дивився цей відео десятки разів і все ще не можна побачити. Я впевнений, що вони будуть любити!
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Натан Леах знає, що це означає жити музику в першу чергу. За останні два роки Наталя поставила свої музичні відео на YouTube. Багато з цих відео охоплюють різні відомі хіти, але його колекція також містить оригінальні композиції. У цьому відео Наталя приєдналася до сестри Єви. Що вийшов з нього, добре, не можна залишити вас байдужим... Я повинен визнати, що мій щелеп просто кинув!
Чудовий творчий тандем! Дивитися на легкість, з якою ці два співи. Все просто і водночас неймовірно привабливо. Я дивився цей відео десятки разів і все ще не можна побачити. Я впевнений, що вони будуть любити!
www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Не фотошоп, це лише новий канадський паспорт. Тепер ви не можете заплутати його з будь-яким!
Сімейне життя як це. Погляд з неприродними фотографіями!