Майстер-клас від вчителя. Його метод виправлення помилок підняв всю систему освіти!

Після того, як знову ми повинні переконатися, що вчитель не просто професія, але провокація. Якщо ви не готові присвятити всім дням і неспішним нічам іншим людям, і ваше життя в освіті наших майбутніх поколінь, ви, ймовірно, повинні розглянути, чи ви знаходитесь у вашому місці. Це краще розуміти це рано, так що не псувати життя себе чи інших дітей. Ви можете подумати, що я перебільшую і перебільшуючи, але в реальності це.

Коли я бачив, що цей учитель зробив, я не мав сумнівів, що цей чоловік працював за викликом. Це чудово, коли вчитель може похвалитися не тільки прекрасним багажем знань, але і відмінним почуттям гумору! Шукайте себе. Учитель має особливий підхід до кожного студента. Зараз студенти дізнаються різницю між «освітою» та «революцією». Оригінальний і зрозумілий! Це те, що реальний вчитель означає!

Дуже добре, я б сказав, що неймовірно професійний підхід! Учитель знає, скільки візуальної пам'яті і індивідуальний підхід до кожного, що означає в процесі навчання. Він розуміє, що діти повинні мати можливість говорити про свою мову, залишаючись на своєму місці. Скільки терпіння потрібно досягти кожного студента? Я впевнений, що власник цього ноутбука тепер навчиться важкого уроку для нього. Я хочу, щоб вони були більше вчителів, як це! Якщо ви думаєте так, поділіть цю статтю з друзями.

за допомогою igenno ru