556
Зима - чудовий час для творчості: 15 неймовірних шедеврів снігового мистецтва.
Хто б сказав, що взимку є парадоксальним сезоном. Ви дивитеся на це цілий рік, але, як тільки він приходить, кожен отримує нудний. Однак тільки зима може дати нам деякі радості життя, які не доступні в інші часи року. Як сніг. Це може бути надзвичайно дратує, коли є так багато з них, які ви не можете до роботи, і в домашніх умовах все ще пекло роботи, щоб очистити двір сніговодів. Але сніг – це можливість для творчих людей виражати себе. Хоча є снігопади зовні, чому не скористатися цим і спробувати себе як скульптор? Офiгенно.cc Ми пропонуємо вам вибір фотографій, де сніг завдяки майстерності руки перетворилися на неймовірні твори мистецтва.
Маршмеллоу в ставці.
Дайте мені їздити, велика черепаха.
р.
Дракон взимку.
Так що вкрадають листи.
Р
Сноопі - сонячне промивання на даху.
Поза «69»
р.
кішка і його діти.
Венера ще не так само.
Гірський завод.
р.
Сніжний Петро Грифін.
Годзіла. Відчуття.
(доб. 00)
Мій сусід, Тторо.
Дарта Вадер, це те, що ви?
Що кішка!
Р
Знайти 10 відмінностей.
Хто говорить сніг може бути виготовлений з снігу? Як бачите, це може служити матеріалом для творчості на більшій кількості - якщо ви просто хочете. Виконайте свій власний шедевр! І не забудьте показати друзям, які дива можна легко зробити з снігу.
за допомогою igenno ru
Маршмеллоу в ставці.

Дайте мені їздити, велика черепаха.

Дракон взимку.

Так що вкрадають листи.

Сноопі - сонячне промивання на даху.

Поза «69»

кішка і його діти.

Венера ще не так само.
Гірський завод.

Сніжний Петро Грифін.

Годзіла. Відчуття.

Мій сусід, Тторо.

Дарта Вадер, це те, що ви?

Що кішка!

Знайти 10 відмінностей.

Хто говорить сніг може бути виготовлений з снігу? Як бачите, це може служити матеріалом для творчості на більшій кількості - якщо ви просто хочете. Виконайте свій власний шедевр! І не забудьте показати друзям, які дива можна легко зробити з снігу.
за допомогою igenno ru
Коли цей перший градер дізнався, що його друг мав рак, він діяв як реальний герой. . й
25 найактуальніших помилок Photoshop. Коли руки виростуть з вивороту. . й