358
Коли цей перший градер дізнався, що його друг мав рак, він діяв як реальний герой. . й
Рак є руйнівною хворобою, на жаль, впливає не тільки дорослі, але і дітей. Перший сортувальник Зах відчув неприпустимий час. Коли батьки направили дитину на обстеження, лікарі дали йому страшну діагноз: гостра лімфобластолічна лейкозія - рак білі кров'яні клітини. При цьому уражені лімфовузли, кістковий мозок, селезінка і інші органи. Знацькі батьки Хлопці довелося пройти через багато до поліпшення його стану. Але це не просто наркотики і хіміотерапії, які допомогли малюку повернутися на ноги. Він дуже щасливий, тому що він має чудовий друг Віннсент, який дав сильний супровід хворого хлопчика.
Маленькі Вінсенські породити досить люблять дорослого в цій непростій ситуації. Він завжди був для свого найкращого друга. Дитина навіть вдалося зібрати кілька сотень доларів фінансової допомоги йому.
Всім відомо, що люди проходять хіміотерапії схильні до втрати волосся. Так Вінсент вирішив підтримати свого друга навіть в цьому! Він також погонув голову. "Я не хочу, щоб Zach почувати себе, як він був самотній без волосся на всіх", - говорить малюк.
Що таке дружба? У дитини дуже чітка відповідь: «Дякую!» І думка його важко сперечатися.
www.youtube.com/watch? v=8s8i77IpRmc
Маленькі Вінсенські породити досить люблять дорослого в цій непростій ситуації. Він завжди був для свого найкращого друга. Дитина навіть вдалося зібрати кілька сотень доларів фінансової допомоги йому.
Всім відомо, що люди проходять хіміотерапії схильні до втрати волосся. Так Вінсент вирішив підтримати свого друга навіть в цьому! Він також погонув голову. "Я не хочу, щоб Zach почувати себе, як він був самотній без волосся на всіх", - говорить малюк.
Що таке дружба? У дитини дуже чітка відповідь: «Дякую!» І думка його важко сперечатися.
www.youtube.com/watch? v=8s8i77IpRmc
З цим винахідником, подача супу - це задоволення. The Loch Nesss монстр є на вашій кухні!
Зима - чудовий час для творчості: 15 неймовірних шедеврів снігового мистецтва.