576
27 дитячих франків, для яких батьки не підуть голову. Ангели можуть мене занадто!
Хто не ламав як дитину? Розмальовуємо стіни і меблі, збиваємо страви випадковим чином (і не зовсім) способом, грали з їжею, розкидані речі навколо квартири, витягали собаку вухами, а котячий хвіст. Право? Ми зазвичай пам'ятаємо про нашу дитячу піву з посміханням, але з часом, коли ми стаємо батьками, наші антетики не здаються так смішним. Після того, як ви їдете в кімнату, яка нещодавно відреставрована, і подивіться, що все написано маркерами, ви навряд чи відчуваєте радісне хвилювання. Більше подобається жаху. Батьки, діти яких в колекції сьогодні, не заздрять.
р.
3610Р. 4200Р.
Р
Я не думаю, що всі діти в цих фотографіях були спрямовані. Не знаю, що вони робили. Не варто відразу покарати їх занадто сильно. Однак навчальний бесіда ніколи не зашкодить, особливо в такому ранньому віці.
за допомогою igenno ru
р.
3610Р. 4200Р.
Р
Я не думаю, що всі діти в цих фотографіях були спрямовані. Не знаю, що вони робили. Не варто відразу покарати їх занадто сильно. Однак навчальний бесіда ніколи не зашкодить, особливо в такому ранньому віці.
за допомогою igenno ru
На фото була причина їх розлучення! Якщо ви дізнаєтесь про те, чому. . й
З цим винахідником, подача супу - це задоволення. The Loch Nesss монстр є на вашій кухні!