Світ через очі звичайної російської школярки. Ця книга буде серйозно думати про ваше життя!

Сісти на хвилину і запам'ятати ваші шкільні дні. Що ви відчуваєте себе зараз? Ви хочете навчатися? Ви відмовляєтеся від школи, або були вам небажані перетягнути ноги в те, що здавалося б, непристойне місце? Я впевнений, що ви сказали мені, що ви були дилігентом і завжди любили вчитися. З часом ми всі, як правило, забути про поганий і пам'ятаємо минуле приємною ноткою ностальгії. Насправді, коли ви подивитеся на дитячі проблеми, які ми всі мали в школі, вони здаються дуже смішними. Але коли ви були дитиною, всі ці проблеми здавалося б глобальним. Здавалося б, що світ з'явився разом.

Спробуйте поглянути в цей світ знову через очі дитини – з чутливим, чистим і прямим виглядом. Це есе звичайною російською мовою за віком дорослої школярки, яка доторкнеться вас до сердечника і змушує вас думати про своє життя.

“Коли я їду до школи, я не дивлюся, бо нічого не буде виглядати. Подорож займає 15 хвилин. Я проходжу уздовж вузьких, заспокійливих доріжок, прогулянку по магазину П'яточківка і поклеїти його величезним маркером, потім поставте ще одну сміттєву стоянку біля житлових будинків. В середині дороги, і це завжди підливається і завжди курить.

Прогулянка по дворі Школи No 682, об'єднуючи групи паління мами обговорювати школу гучно. Проходячи серветки з лопатками, з яких я додж, діти з величезними рюкзаками пензли і кішки. Вони веселі і красиві. В осені вони були кошеня. Я зацікавлений у перегляді їх зростання.

Дикі голубці сидять на дротах і, ймовірно, обговорюють, чи є все добре. Іноді я бачу мертвих голубів і крі.

Я не схожа на школу. Я люблю школу, особливо в п'ятницю. Я не помітив нічого неправильного. Я бачу життєрадісні діти, красиві в будь-яку погоду Москва небо і чудові доріжки, чудові дитячі та спортивні майданчики, робочі будівельні крани і птахи в небі!

Багато дорослих, ймовірно, почнуть звучати тривоги, полегшуючи, що ця маленька дівчина має проблеми з сприйняттям реальності. Але я бачив в цій добре написаній роботі тільки реальний погляд на світ, багато щирості, спостереження, співчуття і доброго дитячого гумору. Діти, як ви знаєте, в їх житті більше керуються серцем і почуттями. Як кажуть, що я бачу, я пишу.

Для кращого або гірше, багато дітей не люблять школи. Подумайте себе вранці, коли ви йдете на роботу. З вашої руки на серці, ви відчуваєте радість або щастя? Чи є посмішка на обличчі? Тепер пам'ятайте, як ви відчуваєте, коли ви отримуєте додому від роботи в п'ятницю. Ви відчуваєте різницю? Дорогий будинок в п'ятницю завжди красива! Потім чарівно зникають десь і курять матерів і мертвих голубів. Поділіться цим неймовірно реалістичним і позитивним виглядом світу з друзями.

за допомогою igenno ru