370
Цей хлопець не хто він каже, що він є. Коли він продемонстрував свою справжнє обличчя, пасерські шокували!
Нормальний день у звичайному великому місті. Пасувальники, які поспішають, не заперечуючи, що робиться прямо перед ними. Здавалося, що цей день не обіцяє нічого незвичайного. Прийміть простий хлопчик, який був грати в м'яч і вирішив веселитися з ним прямо в середині вулиці. У людей, це, дивно достатньо, що абсолютно немає реакції. Але, як тільки він зняв свої окуляри і бороди, байдужість пасерів-і відразу ж заміняв екстремальний інтерес і бурхлива реакція! Але хто це таємничий незнайомець? Я скажу одну річ: в місці цього хлопчика буде любити зараз бути кожна дитина, яка любить футбол ... і не тільки!
Зустрічайте Cristiano Ronaldo особисто! Ваша дитина здивує щастя. Гравці, як Ronaldo, народжуються один раз на століття. Для цього хлопчика ця пам'ять прослужить життя! Не забути!
Великий талант має велике серце! Хтось скаже, що це ще один PR трюк відомого футболіста, але для мене це чудовий приклад того, як одна людина поєднує в собі якості справжнього чоловіка, професійного спортсмена і філантропа. Рональдо не забув, що він був колись таким же хлопчиком, і що він мав його ідолів в цьому віці, що допоміг йому стати тим, що він сьогодні. Багато спортивних зірок повинні дивитися це відео частіше. Покажіть цей жест відомого футболіста до ваших друзів.
www.youtube.com/watch? v=e7_4Rr6oYY
Зустрічайте Cristiano Ronaldo особисто! Ваша дитина здивує щастя. Гравці, як Ronaldo, народжуються один раз на століття. Для цього хлопчика ця пам'ять прослужить життя! Не забути!
Великий талант має велике серце! Хтось скаже, що це ще один PR трюк відомого футболіста, але для мене це чудовий приклад того, як одна людина поєднує в собі якості справжнього чоловіка, професійного спортсмена і філантропа. Рональдо не забув, що він був колись таким же хлопчиком, і що він мав його ідолів в цьому віці, що допоміг йому стати тим, що він сьогодні. Багато спортивних зірок повинні дивитися це відео частіше. Покажіть цей жест відомого футболіста до ваших друзів.
www.youtube.com/watch? v=e7_4Rr6oYY
Велике спасибі! Суміш пітових биків і дашундів - може бути все більш дивним?
Розширення та реальність. 15 весільних суконь купити онлайн Ви ніколи не бачили такого трюку до!