438
Чарівне мистецтво на каструлі. Я не збирав очей!
З давніх часів гончарство вважається одним з найпопулярніших ремесел. Але сучасний російський художник і гончар Михайло Садовніков перетворив цю роботу в справжнє мистецтво. Михаїл за допомогою відомого гончарного способу «сліпих» створює дивовижні хіпнотичні полотна на мокрій глині, від чарівної краси якого просто неможливо зняти очей! Ажурні візерунки, які виникають під пальцями майстра, відрізняються особливою тонкістю і симетрією. Відео складається з трьох частин, кожен з яких має власний музичний супровід. Все це, поєднане з чарівною музикою, як чудовий танець прямо на колесі горщика. Якщо ви хочете забути про все земно і терміново і просто розслабитися, поверніть на це відео і ви знайдете себе в абсолютно іншому світі. У 10-й хвилині!
Красивий! Я ніколи не бачив нічого, як це в моєму житті. Михаїл - чарівний і чарівний! Я не шкодую 15 хвилин мого життя на цьому ефектному видовище. Якщо це чарівне відео викликало вас тим самим хвилюванням, поділитися ним з друзями!
www.youtube.com/watch? v=dOSGS9ruj4U
Красивий! Я ніколи не бачив нічого, як це в моєму житті. Михаїл - чарівний і чарівний! Я не шкодую 15 хвилин мого життя на цьому ефектному видовище. Якщо це чарівне відео викликало вас тим самим хвилюванням, поділитися ним з друзями!
www.youtube.com/watch? v=dOSGS9ruj4U
Це те, що хор небесних ангелів звучить так. Ті 3,736 голоси дають мені гусячі!
Велике спасибі! Суміш пітових биків і дашундів - може бути все більш дивним?