Сучасні дівчата приділяють досить багато часу і уваги своїм бровам. Справа в тому, що сьогодні брови стали невід'ємною частиною стильного образу красунь, тому дизайнери роблять на них особливий акцент. Процедури вищипування та формування брів сьогодні стали надзвичайно популярними в салонах. Кожна представниця прекрасної половини людства хоче йти в ногу з часом і виглядати стильно, модно і на всі 100%. Але головне не перестаратися, адже така маленька і тонка частина нашого обличчя, як брови, може зіпсувати всю картину.
Я не знаю, про що думали всі ці дівчата, коли брали пінцет в руки, але те, що у них вийшло – це жахливо. Милі дами, після того, як ви зробили всі б'юті-процедури, будь ласка, не забудьте ще раз подивитися в дзеркало, щоб не зламати психіку оточуючих. Не робіть того, що зробили ці красуні – не помилитеся!
Вона знає, що зараз у тренді.
Витончена душа...
Сувора жінка.
Я трохи перегнув палицю...
Немає брів? Малювати!
Підкреслено красу!
Мінімалізм.
Завжди дивувався.
Індійські мотиви...
Подвійне задоволення...
Снігові вихори.
Життя – це біль.
Що ви розумієте? Це просто частина стилю...
Яка милашка!
Просто майстер вищипування брів!
Мрійливий, пронизливий погляд.
Не знаю, скільки часу знадобиться цим винахідливим жінкам, щоб повернути бровам колишній вигляд. Я думаю, якщо у вас ростуть руки не з того місця, то краще рішення - звернутися до фахівця. Не повторюйте цього і не діліться з друзями жахливими прикладами, коли пінцет в руках досвідчених людей перетворюється в загрозливу зброю.
Віа Офігенно Ру