Ви вважаєте себе коханою книгою? Навіть якщо ви думаєте, що читання нудно, довірте мене, ви не будете мати багато часу читання всіх цих оповідань, оскільки це займе 5-10 хвилин, щоб читати. Я запевняю вас, ці короткі, але неймовірно обструктивні маленькі шматки можуть зробити вас виглядати в житті в новому вигляді. Кожен з них має моральність, їх ядро. Це допоможе вам дізнатися який-небудь урок життя, який ви не завжди можете дізнатися з великих романів і романів. Це 5 простих оповідань, які зроблять вас думками і відреставрувати свою життєву позицію. Вони будуть витілювати світло на найпорушених пророках нашого суспільства, щоб вони могли бути вилучені. Проста, пт і дуже мудра! Прочитати і вивести висновки.
1,1 км Одного разу, миша помітила, що власник ферми налаштував мишечку. Вона відразу ж вирішила розповісти про цю курку, овець і корову. Але всі вони сказали: "Миша не наша проблема." Чому ми боїмося? Що робити з нами?
Але один день змія спіймана мишкою і трохи дружини фермера. Щоб зняти отрую і токсини, фермер вирішив зробити свою дружину курячим супом. Для годування гостей, які прийшли відвідати хвору жінку, він забив овець. На жаль, дружина померла. А годувати гостей на похороні, фермер забивав корову.
Весь цей час миша просто спостерігала про те, що сталося з норка і думав про речі, які нічого не роблять з ким-небудь. . й
Мораль. Немає в собі нічого, тому ви не можете бути байдужими до інших людей.
2,2 км На дереві вівчарка просто сати і відпочивати.
Помітив маленький кролик і запитав:
Чи можу я сидіти, як ви і зробити нічого?
«Особливості можна, чому ні?» він відповів.
У кролику сідають під дерево і відпочивають. Але раптом, з ніде з'явився лисиця, змащений кроликом і їсти його.
Мораль. Якщо ви хочете сидіти нічого, ви повинні сидіти дуже, дуже високий.
3. У Одного разу кінь впав на ферму.
Ветеринарні:
Якщо він не опинився вранці, мені доведеться ставити його до сну.
На конях не з'явився вранці. Він був поруч з ним:
Приїжджайте, отримайте або ви будете вмирати!
Зібрали свою міцність і стояв.
Фермер:
до Це диво! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ми вбиваємо баранів з цієї нагоди!
Мораль. Не забуваючи історії мишей.
р.
4. У Три людей були драпіровані камені. Одне з них було запитати:
до Що ви навіть робите тут?
Він витирав поту на голову і сказав,
- Що? Гринтінг.
Ми пішли на другий і сказав:
до Що ви робите?
Він розкочував рукави і сказав,
- Я роблю гроші. Що ще варто зробити тут?
Тоді вони просили третину:
до Що ви робите?
Він виглядав і сказав,
- Будівля храму.
Мораль. Це тільки коли ви починаєте переслідувати велику мету, що ваше життя стає значущим.
5. Умань Після того, як водій таксі мав дати машину до відомого мільйонера в місті. Він не підтримав і оплачується точно на лічильникі.
Таксі водій:
Я подарував сина їздити вчора, тому він наказав мені $100.
Мій батько є мільйонером і я є сиріткою.
Мораль. Тільки він знає вартість грошей, які заробили його своєю роботою.
Виявляється, що братство не тільки сестра таланту, але й мудрості. Я сподіваюся, що ви дізналися щось з цих маленьких оповідань. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
за допомогою igenno ru