5 Інструктивних оповідань, які повністю змінять ваш прогноз на життя

Ви вважаєте себе коханою книгою? Навіть якщо ви думаєте, що читання нудно, довірте мене, ви не будете мати багато часу читання всіх цих оповідань, оскільки це займе 5-10 хвилин, щоб читати. Я запевняю вас, ці короткі, але неймовірно обструктивні маленькі шматки можуть зробити вас виглядати в житті в новому вигляді. Кожен з них має моральність, їх ядро. Це допоможе вам дізнатися який-небудь урок життя, який ви не завжди можете дізнатися з великих романів і романів. Це 5 простих оповідань, які зроблять вас думками і відреставрувати свою життєву позицію. Вони будуть витілювати світло на найпорушених пророках нашого суспільства, щоб вони могли бути вилучені. Проста, пт і дуже мудра! Прочитати і вивести висновки.

1,1 км Одного разу, миша помітила, що власник ферми налаштував мишечку. Вона відразу ж вирішила розповісти про цю курку, овець і корову. Але всі вони сказали: "Миша не наша проблема." Чому ми боїмося? Що робити з нами?

Але один день змія спіймана мишкою і трохи дружини фермера. Щоб зняти отрую і токсини, фермер вирішив зробити свою дружину курячим супом. Для годування гостей, які прийшли відвідати хвору жінку, він забив овець. На жаль, дружина померла. А годувати гостей на похороні, фермер забивав корову.

Весь цей час миша просто спостерігала про те, що сталося з норка і думав про речі, які нічого не роблять з ким-небудь. . й

Мораль. Немає в собі нічого, тому ви не можете бути байдужими до інших людей.

2,2 км На дереві вівчарка просто сати і відпочивати.
Помітив маленький кролик і запитав:
Чи можу я сидіти, як ви і зробити нічого?
«Особливості можна, чому ні?» він відповів.
У кролику сідають під дерево і відпочивають. Але раптом, з ніде з'явився лисиця, змащений кроликом і їсти його.

Мораль. Якщо ви хочете сидіти нічого, ви повинні сидіти дуже, дуже високий.

3. У Одного разу кінь впав на ферму.
Ветеринарні:
Якщо він не опинився вранці, мені доведеться ставити його до сну.
На конях не з'явився вранці. Він був поруч з ним:
Приїжджайте, отримайте або ви будете вмирати!
Зібрали свою міцність і стояв.
Фермер:
до Це диво! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ми вбиваємо баранів з цієї нагоди!

Мораль. Не забуваючи історії мишей.

р.

4. У Три людей були драпіровані камені. Одне з них було запитати:
до Що ви навіть робите тут?
Він витирав поту на голову і сказав,
- Що? Гринтінг.
Ми пішли на другий і сказав:
до Що ви робите?
Він розкочував рукави і сказав,
- Я роблю гроші. Що ще варто зробити тут?
Тоді вони просили третину:
до Що ви робите?
Він виглядав і сказав,
- Будівля храму.

Мораль. Це тільки коли ви починаєте переслідувати велику мету, що ваше життя стає значущим.

5. Умань Після того, як водій таксі мав дати машину до відомого мільйонера в місті. Він не підтримав і оплачується точно на лічильникі.
Таксі водій:
Я подарував сина їздити вчора, тому він наказав мені $100.
Мій батько є мільйонером і я є сиріткою.

Мораль. Тільки він знає вартість грошей, які заробили його своєю роботою.

Виявляється, що братство не тільки сестра таланту, але й мудрості. Я сподіваюся, що ви дізналися щось з цих маленьких оповідань. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное