694
Сім'я життя в фотографіях: неймовірно вірні комікси від «досвідчених».
На відміну від казок, де все обмежується фразою «І вони жили щасливо коли-небудь після», реальне сімейне життя дуже багатогранне і неоднозначно. Тепер у вас є все для двох: радість, і гранати, і пригоди, і спогади, і навіть... коти! Не поспішайте думати, що життя сім'ї дуже нудний, монотонний і незаймані: навіть в щоденному житті, обов'язково буде місце для смішних випадків і хитрощів.
Цей милий молодий пара знає точно те, що він може насолоджуватися навіть маленькими речами разом і здивувати один день. Хлопці дуже вірні комікси про захоплення сімейного життя. І тут ви не можете сказати, що всі персонажі і події є фантастичними, і будь-який образ до реальності є збігом. Після того, як Міла і Сергій малюють всі комікси на основі власного досвіду. Дуже доторкнутися і реалістично! Ви визнаєте себе в них?
Що ви хочете?
Джинси вузькі. . й
р.
Ущільнення правила світу!
666182
50 відтінків апельсина.
,00 Р
Я не можу говорити занадто багато. й
Сімейна романтика.
Рівень шеф-кухаря 80.
Найголовніше кошеня в будинку.
Вони зустрічаються на одязі. . .
Коли вони не звертають уваги.
Купити століття!
Зима – це щось схоже. . й
Ідеальна.
р.
О, я мав нічний знак. .
Я втомився і я хочу, щоб впоратися з ним!
"Великий брат дивує нас?" багато людей говорять про те, що дивляться на ці комікси. Вони так правдиві і реалістичні. Ця творча пара вирішила таким чином, щоб унеможити всіх найяскравіших і пам'ятних моментів їх сімейного життя. Цікаво, що ви пам'ятаєте кілька десятиліть?
Поділіться цим повідомленням з друзями - вони, ймовірно, визнають себе в комікси!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Цей милий молодий пара знає точно те, що він може насолоджуватися навіть маленькими речами разом і здивувати один день. Хлопці дуже вірні комікси про захоплення сімейного життя. І тут ви не можете сказати, що всі персонажі і події є фантастичними, і будь-який образ до реальності є збігом. Після того, як Міла і Сергій малюють всі комікси на основі власного досвіду. Дуже доторкнутися і реалістично! Ви визнаєте себе в них?
Що ви хочете?
Джинси вузькі. . й
р.
Ущільнення правила світу!
666182
50 відтінків апельсина.
,00 Р
Я не можу говорити занадто багато. й
Сімейна романтика.
Рівень шеф-кухаря 80.
Найголовніше кошеня в будинку.
Вони зустрічаються на одязі. . .
Коли вони не звертають уваги.
Купити століття!
Зима – це щось схоже. . й
Ідеальна.
р.
О, я мав нічний знак. .
Я втомився і я хочу, щоб впоратися з ним!
"Великий брат дивує нас?" багато людей говорять про те, що дивляться на ці комікси. Вони так правдиві і реалістичні. Ця творча пара вирішила таким чином, щоб унеможити всіх найяскравіших і пам'ятних моментів їх сімейного життя. Цікаво, що ви пам'ятаєте кілька десятиліть?
Поділіться цим повідомленням з друзями - вони, ймовірно, визнають себе в комікси!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Ця дівчина впала в руки рапсів. Але зовнішній вигляд левів повністю змінив перебіг подій!
25 ледачих кішок, які можуть впасти в будь-який час копіє кота є найсвіжіші!