27 Причини Чому жіночий логічний є більш цікавим Than Masculine Не пропустіть їх!

Покажіть мені, що ви знаєте про жінок? Релакс, людина! Я покажу вам одну просту правду: незалежно від того, скільки ви намагаєтеся, незалежно від того, скільки часу і зусиль, які ви витрачаєте на неї, ви ніколи не пам'ятаєте, коли-небудь розумієте жінку. Щоб зрозуміти тонку організацію своєї душі і основи жіночої логіки, ви, хлопчик, просто не зможете. Жінки вважають, що вони не розуміють себе. Навіть найрозумніші, розумні і освічені дівчата знають мистецтво перенесення мозку. Я думаю, що це в крові. Але уявіть, як нудне життя буде без нашої коханої жінки. Ось 28 хороших причин, чому жіноча логіка дуже цікава, ніж чоловіча логіка. Не пропустіть їх!

Ще схожий куб змії. . й

3610Р. 4200Р.

Жінка завжди вірно!

У коментарях тут є зайві. . й

Габаритний зображення

Ви хочете, щоб краще, але він виходить як звичайний, поганий його!

Чоловічий припуск.

Стійкість без причини - ознака жінки.

р.

6509340р.

Як тільки знову прийняти простий факт, що вона завжди права.

Це так жіночний!

Типова дівчина.

Людина, вам потрібна додаткова сила, щоб адаптуватися до свого настрою.

Жінки такі жінки!

р.

743389 р.

622777

Тим часом у паралельному Всесвіті. . .

Але ви краще відпочивати!

Я думав. й

Я зробив його, я був відхилений.

Латунний злив.

р.

Не можна розуміти логіку жінок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тексти пісень, а це означає: Це страшно уявити, це не так? Чоловіки, цінують і люблять жінок, і вони дадуть вам сто разів більше турботи і любові. Жінки, подбають про ваших чоловіків, тому що вони переносять всі свої змії, змії і відцентричності. Як ви не один одному? Розважатися з друзями - поділитися з ними перлинами жіночої логіки.

за допомогою igenno ru