610
Діти: Виявлення та реальність. Коли мрії майбутніх мам далекі від реальності!
Коли ми очікуємо щось з милою і незадоволеністю, наша дика фантазія часто фарбує яскравіше і більш барвисті картини реальності, ніж це дійсно. Вони кажуть, що всі полум'яні голлівудські фільми з їх ідеальним виглядом світу. Як ми всі ідеальні ідеї?
Мамс-то-бе, як ніхто інший, знаю, що це так само, коли високі надії подрібнюються проти бруківки жорстокої реальності. Молодим дівчатам подаються ілюзії про ідеальне материнство, але, на жаль, часто їхні мрії далеко від реальності. Ось кілька ілюстрацій до того, як материнські очікування розщеплюються з просаїчним життям. . й
Це справжній продукт харчування!
Дитина обов'язково щаслива.
Майже. . .
Взяти тато!
Робота з мамою не легко. . й
Р
Мурка має конкурентів. . .
Але ляльки різні!
Дорослим теж є діти.
Недорогий і сердитися!
Але тепер я знаю все про всіх. й
Особливо якщо полотно - нові шпалери.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Поділіться фотографіями з друзями про очікування та реальність, які стикаються молоді мами. Зробимо їх сміх!
за допомогою igenno ru
Мамс-то-бе, як ніхто інший, знаю, що це так само, коли високі надії подрібнюються проти бруківки жорстокої реальності. Молодим дівчатам подаються ілюзії про ідеальне материнство, але, на жаль, часто їхні мрії далеко від реальності. Ось кілька ілюстрацій до того, як материнські очікування розщеплюються з просаїчним життям. . й
Це справжній продукт харчування!
Дитина обов'язково щаслива.
Майже. . .
Взяти тато!
Робота з мамою не легко. . й
Р
Мурка має конкурентів. . .
Але ляльки різні!
Дорослим теж є діти.
Недорогий і сердитися!
Але тепер я знаю все про всіх. й
Особливо якщо полотно - нові шпалери.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Поділіться фотографіями з друзями про очікування та реальність, які стикаються молоді мами. Зробимо їх сміх!
за допомогою igenno ru
Якщо ви не знаєте про це нереальне місце! 8-й Чудо світу. .
27 Причини Чому жіночий логічний є більш цікавим Than Masculine Не пропустіть їх!