539
Сини відновили старі дитячі фотографії, щоб подарувати мамі незабутній сюрприз. й
Три чудесних братів з Філадельфії вирішили здивувати маму і дати їй трохи ностальгії за минуле. Це досить дорослі чоловіки вирішили відтворити свої старі дитячі фотографії і таким чином зробити незабутній календар для своєї матері. Тим не менш, не був і без хитрої папки. Він також допоміг проекту.
Один з братів говорить про те, що фото було взято в будинку, де вони виросли і де були зроблені перші фотографії. Вони навіть мають старий дитячий одяг і іграшки. Коли мама побачила це, вона дивилася на ядро!
"Я був таким чином, щоб вона сміхалася, і зв'язана з радістю ..." визнає старшого брата.
Я думаю, що ви будете мати багато емоцій в цих фотографіях. Я думаю, що це генія ідея!
км
Ось як брати вішали! Можливо, ви хочете зробити щось схоже для вашої сім'ї та друзів? Яка ідея? Покажіть ці найсвіжіші фотографії для ваших друзів.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Один з братів говорить про те, що фото було взято в будинку, де вони виросли і де були зроблені перші фотографії. Вони навіть мають старий дитячий одяг і іграшки. Коли мама побачила це, вона дивилася на ядро!
"Я був таким чином, щоб вона сміхалася, і зв'язана з радістю ..." визнає старшого брата.
Я думаю, що ви будете мати багато емоцій в цих фотографіях. Я думаю, що це генія ідея!
км
Ось як брати вішали! Можливо, ви хочете зробити щось схоже для вашої сім'ї та друзів? Яка ідея? Покажіть ці найсвіжіші фотографії для ваших друзів.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Вам подобається лисиця? Тоді перейдіть до цього японського села, найсолодше місце у світі. . й
Ці хлопці використовували 3,500 тонн снігу, щоб створити неймовірні скульптури героїв Star Wars. й