Сини відновили старі дитячі фотографії, щоб подарувати мамі незабутній сюрприз. й

Три чудесних братів з Філадельфії вирішили здивувати маму і дати їй трохи ностальгії за минуле. Це досить дорослі чоловіки вирішили відтворити свої старі дитячі фотографії і таким чином зробити незабутній календар для своєї матері. Тим не менш, не був і без хитрої папки. Він також допоміг проекту.

Один з братів говорить про те, що фото було взято в будинку, де вони виросли і де були зроблені перші фотографії. Вони навіть мають старий дитячий одяг і іграшки. Коли мама побачила це, вона дивилася на ядро!

"Я був таким чином, щоб вона сміхалася, і зв'язана з радістю ..." визнає старшого брата.

Я думаю, що ви будете мати багато емоцій в цих фотографіях. Я думаю, що це генія ідея!

Сини відновили старі дитячі фотографії, щоб подарувати мамі незабутній сюрприз. й

Сини відновили старі дитячі фотографії, щоб подарувати мамі незабутній сюрприз. й км

Ось як брати вішали! Можливо, ви хочете зробити щось схоже для вашої сім'ї та друзів? Яка ідея? Покажіть ці найсвіжіші фотографії для ваших друзів.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8